banner163

Odunpazarlılardan topluyor, CHP'li belediyelere gönderiyor!

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan, Kazım Kurt'un yıllardır vatandaşlardan almakta ısrar ettiği asfalt paraları ile ilgili çok konuşulacak bir tespit ve eleştiri geldi.

SİYASET 08.05.2023, 21:50 08.05.2023, 22:41
Odunpazarlılardan topluyor, CHP'li belediyelere gönderiyor!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nin Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşen son toplantısı yine sert tartışmalara sahne oldu.

Murat Özcan, bütçe kesin hesabı görüşmelerinde Odunpazarı Belediyesi'nin, CHP'li Alpu Belediyesi ve başka CHP'li belediyelere binlerce metrekare ve milyonlarca liralık kilittaşı gönderdiğini belirterek, Odunpazarı'ndaki vatandaşlardan 2022'de alınan asfalt paralarını da açıkladı ve bu konuda eleştirilerde bulundu.  

"Odunpazarı'ndaki vatandaşlara çok gördüğünüz ikramı, CHP'li belediyelere 5,5 milyon lira olarak yapmışsınız... Acaba bu parayı Odunpazarı halkı için kullansaydınız daha iyi olmaz mıydı"

Murat Özcan, "Asfalt paralarının vatandaşlarımızdan alınmaması konusunda insiyatif kullanılmasını istemiştik. Evet kanun müsait alabilirsiniz, ama almadığınızda da hesap sormaz. 2022'de 7 milyon liradan fazla tahakkuk etmiş asfalt parası olarak. Kanun gereği bunu ikiye böldüğünüz için bir yılda 3 milyon 600 bin lira vatandaşımızdan asfalt parası alıyorsunuz. 560 milyon lira bütçesi olan bir belediyede devede kulaktır. Siz bu ikramı vatandaşımıza yapmış olsaydınız bu belediye bütçemizi sarsacak bir rakam da değil. Bu konuda "Belediye kıyak yeri değildir" demiştiniz ama bir yılda vatandaşa çok gördüğünüz ikram CHP'li belediyelere 5,5 milyon lira olarak yansımış. Acaba bu parayı Odunpazarı halkı için kullansaydınız daha iyi bir belediyecilik yapmış olmaz mıydınız sayın başkan" dedi.

Murat Özcan CHP'lilere isyan etti: Sizin gibi "Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyenlerle birlikte değiliz! 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@