banner163

Prof.Dr. Nabi Avcı'dan Büyükerşen'e süper öneri! Kabul ederse yogacılar çok sevinecek 

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. Nabi Avcı, Dede Korkut Parkı'nda yaptığı açıklamada çok kolayca yapılabilecek süper bir öneriyi gündeme getirdi. Büyükerşen bu öneriyi kabul ederse yoga severler çok sevinecek.

SİYASET 30.05.2022, 19:42
Prof.Dr. Nabi Avcı'dan Büyükerşen'e süper öneri! Kabul ederse yogacılar çok sevinecek 

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. Nabi Avcı, Dede Korkut Parkı'nda yaptığı açıklamada, parkta yoga yapmanın yasak olduğu iddialarının asılsız olduğunu net şekilde ortaya koyarken önemli açıklamalarda bulundu.

Prof.Dr. Nabi Avcı'dan yogacıları sevindirecek öneri

Prof.Dr. Nabi Avcı, özellikle yoga gibi spor faaliyetleri ile uğraşan vatandaşları da çok sevindirecek güzel bir öneriyi de gündeme getirdi.

Nabi Avcı, Dede Korkut Parkı'nın yanında Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3,5 dönümlük bir park olduğunu da hatırlatarak, "Burası çok faal bir alan değil. Eğer Büyükşehir Belediyesi isterse burayı yoga gibi faaliyetlerin rahatça yapılabileceği bir alana dönüştürebilir. Biz de aradaki sınırı kaldırıp destek oluruz" dedi. 

"Büyükşehir Belediyesi o 3,5 dönümlük parkı yoga gibi spor faaliyetlerinin yapılabileceği şekilde düzenlerse, biz de sınırı kaldırır ve destekleriz" 

Prof.Dr. Nabi Avcı, "Dede Korkut Parkı'nın yanında, Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3,5 dönümlük bir parkı var. Eğer Büyükşehir Belediyesi kendi parklarında da bundan sonra böyle şeylere, yoga yapılmasına izin verecekse, orayı da kullanabilir. Hatta isterse aradaki tahtaları kaldırırız, biz de onlara destek oluruz. Çünkü bu yoga egzersizlerine özel bir mekan tahsis etmek bizim de arzu ettiğimiz bir şey. Büyükşehir Belediyesi orayı bunun için düzenlerse biz de destek oluruz. Bize devretmesine veya teslim etmesine gerek yok. Yine Büyükşehir'de kalabilir" dedi.

"Çünkü, yoga sessizlik ister, dinginlik ister, özel bir alanları olmalı"

Prof.Dr. Nabi Avcı, "Büyükşehir Belediyesi'nin bu 3,5 dönümlük parkı ile aradaki sınırı açalım, burada sportif faaliyetler için uygun bir yer oluşturalım. Çünkü, yoga sessizlik ister, dinginlik ister. Büyükşehir Belediyesi yaparsa biz de destek oluruz" diye konuştu.  

Büyükerşen bu öneriye ne diyecek?

Prof.Dr. Nabi Avcı'nın bu önerisi sonrasında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bu öneriyi kabul etmeyeceği merak ediliyor, cevabının ne olacağı merakla bekleniyor. 

Prof.Dr. Nabi Avcı'nın diğer açıklamaları için tıklayın: "Umarım hayra vesile olur, Büyükşehir'in parklarındaki yasaklar kalkar"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@