Prof.Dr. Nabi Avcı: Yıllardır Eskişehir'e yaptıklarınız için size teşekkür ederiz

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti İl Genişletilmiş Danışma Meclisi'ndeki konuşmasında Binali Yıldırım'a teşekkür ederek, "Yıllardır Eskişehir'e yaptıklarınız için teşekkür ederiz... Eskişehir'e yeni yeni eserler kazandıracağınızı da biliyorum" dedi.

SİYASET 01.03.2022, 21:58 01.03.2022, 22:23
Prof.Dr. Nabi Avcı: Yıllardır Eskişehir'e yaptıklarınız için size teşekkür ederiz

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın da katıldığı AK Parti Eskişehir Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, yaptığı konuşmada, "Her zaman dediğimiz gibi "az laf, çok iş" ama, yaptığımız çok işleri de anlatalım. Çünkü biz anlatmazsak, başkaları, o yapılan işlerin önüne kendi etiketlerini yapıştırmaktan utanmıyorlar. Onun için yaptıklarımızı da anlatacağız" dedi. 

"Yıllardır Eskişehir'e yaptıklarınız, katkılarınız için teşekkür ederiz"

Nabi Avcı, "Sayın Başbakanım size teşekkür ediyorum. Hem bu teşrifiniz için, hem de yıllardır Eskişehir'e yaptıklarınız, Eskişehir'e kattıklarınız için... Az önce yayınlanan videoda Eskişehir'e yapılan hizmetler yer aldı. Kamuoyunda bilinenler sergilendi. Ama daha önce bu videoyu görmüş olsaydım, bir karenin daha eklenmesini isterdim. O da sayın Binali Yıldırım'ın, başında kırmızı hareket memuru şapkası ile Eskişehir'den ilk hızlı treni yola çıkarışının fotoğrafı... Bu güzel fotoğraf bu videoya çok yakışırdı. İnşallah bundan sonrakilerde onu da ihmal etmeyeceğiz" diye konuştu. 

"Eskişehir'e yeni yeni eserler kazandıracağınızı biliyorum"

Nabi Avcı ayrıca, "Yeni göreviniz de hayırlı olsun. Türk Dünyası Aksakallılar Heyeti Başkanı olarak, Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir'e hoş geldiniz. Ve yeni sıfantınızla da Eskişehir'e yeni yeni eserler kazandıracağınızı ben biliyorum. İnşallah hepsini hep birlikte görmek nasip olur" diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Binali Yıldırım: "Konu Eskişehir ise gerisi teferruattır, diyerek yaptık" - Binali Yıldırım'ın konuşması ve detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@