banner163

Şok... Şok... Şok... Büyükerşen'e 40 bin lira para cezası

Şok gelişme... Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e 40 bin lira para cezası...

SİYASET 02.02.2021, 22:35 03.02.2021, 01:21
Şok... Şok... Şok... Büyükerşen'e 40 bin lira para cezası

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in eşi Seyhan Büyükerşen adına Yukarısöğütönü Mahallesi'nde yapılan bina için Büyükerşen'in imar affı başvurusunda bulunmasının ardından, binanın kaçak olduğu ve imar affı başvurusunda da binanın yapım tarihi ile ilgili farklı bildirimde bulunulduğu ortaya çıkmıştı.

Türkiye gündemine oturan olayla ilgili Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, binanın ruhsatsız yapıldığını doğrulamış, belediyenin gerekli işlemleri başlattığını ve tutanak tutulduğunu açıklamıştı..

Tepebaşı Belediye Meclisi'nin son toplantısında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kaçak bina nedeniyle Büyükerşen'e 40 bin liraya yakın para cezası kesildiğini açıkladı... 

"Bölgede başka kişilerin de kaçak binaları var"

AK Parti Grubundan Mustafa Birsen'in konuyla ilgili sorusu üzerine Ahmet Ataç, "Derhal Encümen gündemine alındı konu. O bölgede sadece Büyükşehir Belediye Başkanımızın değil başka kişilerin de kaçak binaları vardı" dedi.

"Büyükşehir Belediye Başkanımıza Encümen tarafından 40 bin liraya yakın bir ceza kesildi"

Ahmet Ataç, "Büyükşehir Belediye Başkanımıza Encümen tarafından 40 bin liraya yakın bir ceza kesildi. Tahmin ediyorum ödemesi de yapıldı. Takibi yapılıyor, sonuçlarla ilgili yine sizlere bilgi verilecek. Diğer kaçak binalarla ilgili işlemler de devam ediyor. Yine aynı işlemler yapılacak, cezaları kesilecek" dedi. 

Büyükerşen tamamlamazsa bir ay sonra yıkılacak... Okumak için tıklayın

 Medya Midas'ı Facebook'tan takip etmek için tıklayın

Medya Midas'ı Twitter'dan takip etmek için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@