Tartışmaya Kesikbaş da katıldı... Fatih Dönmez'in müjdesini yok saydı!

Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in bu ayın başındaki müjdeli açıklamasına rağmen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun yaptığı açıklama şaşkınlıkla karşılanmıştı. Konuyla ilgili şaşırtan bir açıklama da ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'tan geldi...

SİYASET 20.07.2023, 11:53 20.07.2023, 12:09
Tartışmaya Kesikbaş da katıldı... Fatih Dönmez'in müjdesini yok saydı!

Eskişehir'de İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun son açıklamaları şaşkınlıkla karşılanmıştı. Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in fikir babası olduğu ve üzerinde çalışmalara başladığı Eskişehir OSB çevresinde çalışanlar için sosyal konutlar üretilmesine dair projeyi, sanki yeni bir öneri ve kendi çalışmasıymış gibi sunmaya çalışması dikkat çekmişti. 

Fatih Dönmez'in 1 Temmuz'daki açıklamasında söylediği Eskişehir OSB'de çalışanlar için sosyal konutlar üretilmesine dair proje konusunda, Dönmez'in bu müjdesini yok sayan bir açıklama da Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'tan geldi. 

Kesikbaş, sosal medyadan yaptığı paylaşımda, "Çalışanlarımızla birlikte üyelerimizin çalışanları 100.000 haneyi buluyor. Önemli bir kısmının problemi SANAYİ BÖLGELERİNE yakın SOSYAL KONUT yokluğu. Eskişehir’de arsa fiyatları, konut fiyatları uçmuş durumda. Kira fiyatlarına erişilebilir gibi değil. Yetkililerden En büyük talebimiz Sanayi Bölgelerine yakın çoooookkk ucuza arsa ve/veya konut üretmeleri. Şirket sahipleri kendi çalışanları için sosyal konutlar inşaa edebilirler. Ulaşım problemine kolaylık sağlarken çalışanlarımızın en temel ihtiyacı BARINMA problemi çözülür. Çalışanlarımız için ise büyük bir motivasyon olur. Ayrıca kalifiye, nitelikli göç de gerçekleşmiş olur. Zamanında Baksan Sanayi Sitesinin karşısına yapılan SSK Blokları büyük bir vizyon örneğidir ve incelenmelidir" ifadelerine yer verdi. 

Fatih Dönmez'in 1 Temmuz'da yaptığı açıklamaya rağmen, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve ardından ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın Eskişehir'de bu yönde hiçbir çalışma yokmuş gibi yaptığı bu açıklamalar şaşkınlık yarattı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@