banner163

Eskişehirli iş insanı ve eşi kazada hayatını kaybetti! Çocukları yaralı

Eskişehir'in tanınmış iş insanlarından Mustafa Çekiç ve ailesi Balıkesir'de feci bir trafik kazası geçirdi. Yürek yakan kazada Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç hayatını kaybederken, yaralanan çiftin iki çocuğu hastaneye kaldırıldı.

TRAFİK 23.08.2022, 23:25 24.08.2022, 19:45

Eskişehir Sanayi Odası üyelerinden Çekiçler Mermer Yönetim Kurulu Başkanı, ETO Meclis Divan Katibi, Emirdağlı iş insanı Hasan Çekiç'in oğlu ve AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Metin Çekiç'in yeğeni olan Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç Balıkesir'de yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybetti. 

İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bölümünde otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç hayatını kaybetti, çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.

Eskişehir'den tatil için yola çıkmışlar

İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bölümündeki Ortaca Mahallesi mevkiinde, Mustafa Çekiç (39) yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada sürücü Mustafa Çekiç (39) ile eşi Özlem Çekiç (39) olay yerinde yaşamını yitirdi, araçtaki çocukları Mina (8) ile Hasan Efe Çekiç (3) de yaralandı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartılan Mustafa ve eşi Özlem Çekiç'in cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

Çiftin 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı 

Sağlık ekiplerince yine aynı hastaneye kaldırılan Mina ile Hasan Efe Çekiç'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Çekiç ailesinin Bodrum'a tatile gitmek için Eskişehir'den yola çıktıkları öğrenildi.

Eskişehir ve Emirdağ'ı üzüntüye boğdu

Yaşanan kaza Eskişehir ve Emirdağ'da büyük üzüntü yarattı. 

Eskişehir Sanayi Odası'ndan yayınlanan mesajda, "ESO Üyemiz, Çempa Çekiçler Mermer Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli kardeşimiz Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç’i elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Genç yaşta vefat eden Mustafa ile Özlem’e Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine sabır dileriz" denildi. 

Eskişehir Ticaret Odası'nın yayınladığı mesajda da, "Odamızın Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç'i ve kıymetli eşi Özlem Çekiç'i elim bir trafik kazası sebebiyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Genç yaşta vefat eden Mustafa ve Özlem Çekiç 'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. Camiamızın başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da yayınladığı mesajda, "İl Başkan Yardımcımız Metin Çekiç'in yeğeni Mustafa Çekiç ve eşi Özlem hanımı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz... Kardeşlerimize Allah'tan rahmet, şehrimizin tanınmış ailelerinden Çekiç ve Tekgöz ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi. 

Eskişehir gözyaşlarıyla uğurladı - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@