banner163

medyamidas.com gündeme taşımıştı... Eskişehir'deki sürücülere müjde

Eskişehir'de sürekli kazaların yaşandığı çevreyolundaki o noktayı medyamidas.com gündeme taşımıştı. Vatandaşların ve sürücülerin isteği yerine geldi, o noktaya dubalar yerleştirildi.

TRAFİK 10.11.2022, 20:37 10.11.2022, 20:55
medyamidas.com gündeme taşımıştı... Eskişehir'deki sürücülere müjde

Eskişehir'de çevreyolunda Şehir Hastanesi dönüşünde yaşanan ve bir işyerindeki çalışanların ölümden döndüğü son kazayı ve yolda yaşanan kazaları medyamidas.com 29 Ekim 2022'deki "Eskişehir'deki kazada saniyelerle ölümden döndüler! Bu yola önlem gerek" başlıklı özel haberiyle gündeme taşımıştı. 

Eskişehir'de çevreyolunda Eskişehir Şehir Hastanesi'ne dönüş yapılan noktada çok sayıda kaza yaşanıyordu. Son olarak 29 Ekim'de yaşanan kazada  yoldan çıkan bir otomobil Jet Oto Lastik işyerinin içine girmiş ve işyerinde bulunan çalışanlar saniyelerle ölümden dönmüştü. 

İşyerinde ve işyerindeki araçlarda oluşan hasarla mucizevi şekilde atlatılan kaza, yoldaki köşede daha önce bulunan dubaların kaldırılmış olmasının yarattığı sıkıntıları yeniden gündeme getirmişti. 

Jet Oto Lastik firma sahibi Fahri Kaya da medyamidas.com'a yaptığı açıklamada, büyük bir kazayı atlattıklarını belirterek, "Neyse ki çalışanlarımıza bir şey olmadı. Maalesef bu yerde yaklaşık bir yılda yol kenarındaki dubalar kaldırıldığı çok sayıda kaza yaşanıyor. 3 gün önce de bir kaza yaşanmıştı. Dubaların yeniden konulmasını istiyoruz" demişti. 

İstenen dubalar yerleştirildi 

medyamidas.com'un kaza görüntüleri ile gündeme taşıdığı konuda yeni gelişme yaşandı. Ve yoldaki dönüşe konulması istenen dubalar yeniden görevliler tarafından yerleştirildi. Çevreyolundan gelen araçların diğer taraftan gelen araçları sıkıştırması neticesinde kazalar yaşanan yerde, dubalar sonrasında artık kazaların sona ermesi bekleniyor. 

Eskişehir'deki kazada saniyelerle ölümden dönmüşlerdi! O görüntüleri aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (1)
Vatandaş 1 yıl önce
Birde Yunus Emre Devlet Hastanesindeki park sorununu yazarsanız iyi olur..eski hastane yeri bom boş millet sokaklarda kaldırımlara park yapıyor.. iki yönden araç girişi de pek rahat değil çok eğimli arastirirsaniz daha iyi anlarsiniz

Gelişmelerden Haberdar Olun

@