Murat Özcan duyurdu... Kazım Kurt'a tepki yağdı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un "TOBB Yassıada'da kumarhane kuruyor" sözleri gündemi sarstı... Murat Özcan'ın bu sözleri sosyal medyada duyurmasının ardından Kazım Kurt'a tepki açıklamaları yağdı ve tepkiler devam ediyor...

SİYASET 10.01.2021, 09:56 10.01.2021, 13:06
Murat Özcan duyurdu... Kazım Kurt'a tepki yağdı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un, belediye meclis toplantısındaki tartışma esnasında söylediği "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yassıada'da kumarhane kuruyor" iddiası ve sözlerine tepki yağıyor...

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın bu sözleri sosyal medyadan duyurması ve çağrıda bulunmasının ardından, Eskişehir'in iş dünyası temsilcilerinden de ardı ardına Kazım Kurt'a tepki açıklamaları geldi.

Kazım Kurt "TOBB Yassıada'da kumarhane yapıyor" dedi 

Kazım Kurt, meclis toplantısındaki konuşmasında, "Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Esnaf odaları üyesini dinlesin. Üyelerinin sorunlarına çare arasın, biriktirdiği aidat paralarından üyelerine destek olsun. Yemedilerse duruyor. Ben size söyleyeyim aidat paralarını... Şimdi Yassıada'da kumarhane yapıyorsunuz, Bozcaada'da otel yapıyorsunuz. Buraya yazın. Kazım Kurt, 8 Ocak 2021'de söylemişti dersiniz. Odalar ve Borsalar Birliği'ne verdiniz, tüccarın, esnafın aidatları ile o işleri yapıyor" dedi. 

Murat Özcan duyurdu... Tepkiler yağmaya başladı

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan toplantı sonrasında yaptığı paylaşımında, "Bugün Odunpazarı meclisinde Başkan sayın Kazım Kurt,TOBB’un pandemi döneminde üyelerine sahip çıkacağı bir zamanda Yassıada'da kumarhane yaptırıyor dedi. Sayın @RHisarciklioglu başkanımdan bu konuyla ilgili bir açıklama yapmasını rica ediyoruz" dedi.  AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın bu paylaşımı ve Medya Midas'ın bu konudaki haberinin ardından Eskişehir gündemi sarsıldı. 

Kesikbaş, Ömer Zeydan ve Metin Güler'den ardı ardına tepkiler geldi 

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan yaptıkları açıklamalarda Kazım Kurt'a tepki gösterdiler. 

Demokrat Parti ve AK Parti'den büyük tepki

Siyaset dünyasında da tepkiler çoğalırken, Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan da, kumarhane iddiası ile ilgili sert bir açıklama yaptı. 

AK Parti yöneticileri de Kazım Kurt'un söz konusu iddiasına sosyal medyadaki mesajlarla tepki gösterdi. 

İşte gündemi sarsan ve Medya Midas'ın an be an haberleri ile kamuoyuna duyurduğu bu gelişmenin perde arkası ve yaşanan gelişmeler... 

Tüm detaylar ve açıklamaları okumak için alttaki linklere ve görsellere tıklayabilirsiniz... 

Kazım Kurt ne demişti? İşte gündemi sarsan ve tepki çeken o sözler... 

Celalettin Kesikbaş'tan Kazım Kurt'a sert tepki!

Kazım Kurt'a bir tepki de Ömer Zeydan'dan geldi!

Metin Güler de tepki gösterdi: Kurt'un söylediği gerçek dışı

Kumarhane iddiasına bir tepki de Demokrat Parti'den

AK Parti'den de tepki yağıyor

AK Parti'den de tepki yağıyor

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@