banner163

Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'ndan eğitim

Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, Prof. Dr. Cengiz Ceylan ve Dr. Feyyaz Kaya’nın katılımlarıyla “Anestezi, Analjezi ve Reanimasyon, Uygulamalı Abdominal Ultrasonografi” eğitimi gerçekleştirdi.

EĞİTİM 28.02.2024, 16:43 28.02.2024, 16:46
Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'ndan eğitim

Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'nın düzenlediği “Anestezi, Analjezi ve Reanimasyon & Uygulamalı Abdominal Ultrasonografi” eğitimi büyük ilgi gördü. Eğitim, Prof. Dr. Cengiz Ceylan ve Dr. Feyyaz Kaya’nın sunumlarıyla gerçekleştirildi. Eğitime il içinden ve dışından 40 veteriner hekim katıldı.

Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarı yaptığı açıklamada "Eğitimde katkı sunan Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Yönetim Kurulu üyelerine ve Veteriner Hekim Emrah Çelen’e teşekkür ederim, önemli bir eğitim ve paylaşım platformu olan EBVHO AKADEMİ’ nin gelecek aylarda yapacağı eğitim programlarıyla mesleğe ve meslektaşlara katkı sunmaya devam edeceğiz. Biz Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası olarak mesleki gelişim ve birlikteliğin sürekliliğine inanıyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz" dedi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@