banner163

İbrahim Akar: Eskişehir'de 15 yıldır olduğu gibi bu yıl da yetki emin ellerde

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar: "2024 yılı sendika mutabakat sayılarına göre Eskişehir'de 15 yıldır olduğu gibi bu yıl da yetki emin ellerde.

EĞİTİM 24.05.2024, 20:38 24.05.2024, 20:50
İbrahim Akar: Eskişehir'de 15 yıldır olduğu gibi bu yıl da yetki emin ellerde

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, yaptığı açıklamada, "2024 yılı sendika mutabakat sayılarına göre Eskişehir'de 15 yıldır olduğu gibi bu yıl da yetki emin ellerde. En yakın takipçimizin yaklaşık 2 bin üye sayısı fazlasıyla, geçen yılki üye sayımız üzerine 187 yeni üye daha ekleyerek, üyemizden aldığımız destekle güçlenerek yolumuza devam ediyoruz" dedi.

İbrahim Akar, "Eskişehir'deki eğitim çalışanları Eğitim-Bir-Sen'e olan güvenlerini birkez daha ortaya koymuşlardır. Yetkili sendika olmanın sorumluluğu bilinciyle tüm gücümüzle üyelerimizin ve eğitim çalışmalarımızın sorunlarına çözümler aramaya, gece gündüz demeden zaman mefhumu gözetmeksizin her daim onların yanlarında olmaya, yılmadan yorulmadan emek hak ve alınteri mücadelesi vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar eğitim çalışanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturan, taleplerini kazanıma dönüştüren, gücün değil hakkın, güçlünün değil haklının yanında durmaya hakkı ve hakikati yüceltmek için sendikal mücadele vermeye devam edeceğiz. Bu büyük başarının elde edilmesinde emekleri olan işyeri temsilcilerimize, delegelerimize, ilçe temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, birbirinden değerli üyelerimize teşekkür ederiz. Bu kutlu mücadeleye kurulduğu ilk günden bugüne emek ömür ve gönül veren tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@