Mehmet Süleyman Ekşi, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atandı

Mehmet Süleyman Ekşi, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atandı. 

EĞİTİM 11.06.2024, 17:33 11.06.2024, 17:39
Mehmet Süleyman Ekşi, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atandı

Eskişehir'in tecrübeli bürokratlarından Mehmet Süleyman Ekşi'nin Anadolu Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atandığı öğrenildi. 


Mehmet Süleyman Ekşi kimdir? 

1968 yılında Eskişehir'de doğdu. 1979 Sivrihisar Cumhuriyet İlkokulu’nu, 1982’de Sivrihisar İmam Hatip Lisesi Ortaokulu’nu, 1985’te Eskişehir Motor Meslek Lisesi’ni bitirdi. 1988’de İstanbul Teknik Üniversitesi Otomotiv Bölümü, 1995’te Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997’de Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Osmangazi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı.

1987’de Otosan AŞ’de başlayan çalışma hayatı özel eğitim kurumlarında öğretmen ve müdür olarak devam etti. ESKİ’de mühendis, Şube Müdürü, Daire Başkanı olarak çalıştı. Anadolu Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi oldu. Odunpazarı Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevi yaptı Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) Genel Sekreter Yardımcılığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 

ESKİ'de ve Odunpazarı Belediyesi'nde görev yaptığı dönemlerde Eskişehir'deki irçok projede imzası ve katkısı olan Süleyman Ekşi, son olarak 31 Mart 2024 yerel seçimi öncesinde AK Parti'den Odunpazarı Belediyesi Başkanı aday adayı olmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@