banner163

Afyonkarahisar Belediyesi 'Şehitlerimize saygı' diyerek duyurdu! 2 Ocak'a kadar il genelinde yasaklandı

Afyonkarahisar bugün şehidini uğurlarken, Afyonkarahisar Belediyesi de Türkiye'yi yasa boğan şehitler için belediye olarak il genelinde 2 Ocak'a kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin yapılmasına izin verilmeyeceği kararı alındığını duyurdu.

HAYAT 26.12.2023, 15:21 26.12.2023, 15:29
Afyonkarahisar Belediyesi 'Şehitlerimize saygı' diyerek duyurdu! 2 Ocak'a kadar il genelinde yasaklandı

Türkiye'yi yasa boğan şehit haberleri ile birlikte Kuzey Irak'da gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Ramazan Günay da bugün memleketi Afyonkarahisar'da gözyaşları ile uğurlandı. 

"Belediye olarak 2 Ocak 2024 Salı gününe kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin yetki sahamız içerisinde yapılmaması kararını aldık"

Afyonkarahisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada da, "Pençe-Kilit harekâtında şehit olan Mehmetçiklerimizi asla unutmadık ve unutmayacağız. Belediye olarak 2 Ocak 2024 Salı gününe kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin yetki sahamız içerisinde yapılmaması noktasında karar almış bulunmaktayız” denildi. 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Belediye olarak 2 Ocak 2024 Salı gününe kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin yetki sahamız içerisinde yapılmaması noktasında karar almış bulunmaktayız. Vatan ve bayrak uğruna şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerinin ve yakınlarının acılarını millet olarak yürekten paylaşıyoruz. Pençe-Kilit harekâtında şehit olan Mehmetçiklerimizi asla unutmadık ve unutmayacağız. Belediye olarak 2 Ocak 2024 Salı gününe kadar canlı müzik ve benzeri etkinliklerin yetki sahamız içerisinde yapılmaması noktasında karar almış bulunmaktayız. Karara uymayanlar hakkında, gerekli cezai yaptırımlar tereddütsüz bir şekilde uygulanacaktır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere de Allah fırsat vermesin”.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@