Beylikova Belediyesi'nden yeni parklar

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçede yapımına başlanan oyun alanları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını açıkladı.

HAYAT 03.01.2024, 14:18 03.01.2024, 14:21
Beylikova Belediyesi'nden yeni parklar

Eskişehir Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçede yapımına başlanan oyun alanları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını açıkladı.

Beylikova Belediyesi vatandaşlara hizmet için ilçeyi güzelleştiren çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede çeşitli çevre düzenlemeleri, sosyal tesisler ve oyun alanlarının yapılmasını sağlayan belediye, son olarak Yeni Mahalle’de yapımına başlamıştı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, çalışmaların tamamlandığını söyledi. Özkan Alp, "Yeni Mahalle parkımızda çocuklarımızın güvenli ve rahat ortamda oyun oynayabilecekleri oyun alanlarını, peyzaj ile ağaçlandırma çalışmalarını, dekoratif oturma gruplarını, kamelya yapım çalışmalarını ve spor alanlarını tamamladık. Parkımızı çok kısa sürede inşaat işlerini tamamlayarak, vatandaşın hizmetine açtık. Halkımızın güzel ve mutlu günlerde kullanabileceği parkımız hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@