Eskişehir'de acı olay! Arkadaşlarıyla gittiği avda hayatını kaybetti

Eskişehir'de Sivrihisar'da arkadaşlarıyla avlanmaya giden Bülent Kaya av sırasında vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HAYAT 27.08.2023, 12:22 27.08.2023, 14:00
Eskişehir'de acı olay! Arkadaşlarıyla gittiği avda hayatını kaybetti

Eskişehir’de sarp araziye avlanmaya giden 3 kişiden biri arkadaşını vururken, ağır yaralanan avcı Bülent Kaya hayatını kaybetti.

Acı olay, Sivrihisar ilçesi Sarıkavak Mahallesi Devlet Ormanı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, A.I., Bülent Kaya ve İ. D. 26 Ağustos Cumartesi günü sabah saat 06.30 sıralarında avlanmak amacıyla araziye gitti.

Avlanmak için arazide üçgen hat şeklinde konumlanan arkadaşlar, domuzların tepe zirvesinden aşağıya doğru sürü hâlinde indiğini gördü.

İddialara göre, Bülent Kaya ve İ. D. yivli av tüfeğiyle domuzlara ateş etti. A. I. ise tepe zirvesinin arkasında konumlanırken, yivsiz av tüfeğinin bulunmadığı ve diğer iki avcının görüş mesafesinde olmadığı için İ. D.'nin Bülent Kaya’nın görüş ve atış mesafesinde ateş ettiği belirtildi. İ. D.’nin av tüfeğinden çıkan mermiyle Bülent Kaya vuruldu.

Şahıslar kendilerinde bulunan telsizle Bülent Kaya'dan haber alamadıklarını fark etti. Daha sonra arkadaşları Bülent Kaya’nın vurulduğunu gördüler.

Bülent Kaya, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Sivrihisar Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Suç Araştırma Timi’ne (JASAT) bilgi verilip, ekiplerce olay yeri incelemesi yapıldı.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan A.I. ile İ.D., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@