Eskişehir'de olmayan hizmete Söğüt de kavuştu!

Türkiye'de birçok şehir ve ilçe ile birlikte Bilecik'in Söğüt ilçesi de akıllı kapalı duraklara kavuştu. Eskişehir'de ise yıllardır halen tek bir kapalı durak bile yapılmaması eleştirilmeye devam ediyor.

HAYAT 18.01.2024, 14:45 18.01.2024, 14:53
Eskişehir'de olmayan hizmete Söğüt de kavuştu!

Eskişehir'de yıllardır yapılmayan ancak Türkiye'nin birçok şehrinin kavuştuğu akıllı kapalı duraklara Bilecik'in Söğüt ilçesi de kavuştu. 

Söğüt de kavuştu

Bilecik’in Söğüt ilçesinde Söğüt Belediyesi ekipleri tarafından akıllı duraklar için çalışmalara devam edildiği belirtildi.

İlk akıllı durak Söğüt Toki kavşağına yerleştirildi. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever akıllı durakları ilçenin birçok noktasına yerleştireceğini belirterek, "Klimalı ve kapalı olarak temin ettiğimiz ilk akıllı durağımızı teslim aldık. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3-4 noktaya daha akıllı durak yerleştireceğiz. Oğuzkent Sitesi ve Hükümet Konağı önü önceliğimiz olacak. Mevcut yıpranmış olan duraklarımızın da yenileri geldi. Fen işlerine bağlı ekiplerimiz en kısa sürede bunlarında kurulumunu gerçekleştirecek. Geçmiş dönem Bilecik Valisi şu anda Kocaeli Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın’ın bu konudaki destekleri için teşekkür ediyorum" dedi. 

Eskişehir'de halen tek bir tane bile yok

Türkiye'de birçok şehir akıllı kapalı duraklara kavuşmuş durumda. Büyükşehirlerin yanı sıra, Eskişehir'in çevre illeri Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar'da da çok sayıda akıllı kapalı durak bulunuyor. Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan akıllı duraklar da daha önce gündeme gelmişti. Ancak yıllardır Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin tek bir tane bile apalı durak yapmaması Eskişehir'de eleştiri konusu. Vatandaşlar özellikle kışları çok soğuk geçen Eskişehir'de ana arterlerdeki durakların kapalı hale getirilmesini istediklerini söylüyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@