banner163

Eskişehir'deki kazadan yürek yakan haber! ESTÜ'lü akademisyen ve kızı hayatını kaybetti

Eskişehir'de yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve 16 yaşındaki Yağmur Karel'den acı haber geldi. Anne ve kızı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HAYAT 09.02.2024, 15:39 10.02.2024, 18:37
Eskişehir'deki kazadan yürek yakan haber! ESTÜ'lü akademisyen ve kızı hayatını kaybetti

Eskişehir’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ESTÜ'lü  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı 16 yaşındaki Yağmur Karel hayatlarını kaybetti.

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı 16 yaşındaki Yağmur Karel'in acı haberi büyük üzüntü yarattı. 

Odunpazarı İlçesi Gültepe Mahallesi Zümrüt Bulvarı’nda Filiz Bayrakçı Karel (47) idaresindeki  otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçmiş ve bu yönden gelen Kalabak su kamyonu ile çarpışmıştı.

Kazada sürücü Eskişehir Teknik Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve araçta yolcu olarak bulunan kızı 16 yaşındaki Yağmur Karel ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Tedavi altına alınan anne ve kızı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

ESTÜ'den başsağlığı mesajı

Anne ve kızının vefatı Eskişehir Teknik Üniversitesi, akademi ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı. ESTÜ Rektörü Prof.Dr. Adnan Özcan da bir baş sağlığı mesajı yayınladı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@