İbrahim Akar'dan Bakanlığa "içkili yer" tepkisi: Camii karşısında, farkında mısınız?

Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'dan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Eskişehir'de verdiği bir turizm işletmesi ruhsatına tepki geldi... 

HAYAT 20.04.2024, 11:55 20.04.2024, 11:59
İbrahim Akar'dan Bakanlığa "içkili yer" tepkisi: Camii karşısında, farkında mısınız?

Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'dan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Eskişehir'de Vişnelik Mahallesi'ndeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii yakınında bir işyerine "turizm işletmesi" ruhsatı verdiğini ve ruhsatla camii karşısında içkili yer bulunacağını belirterek tepki gösterdi. 

Alev Alatlı'nın sözünü hatırlattı... "Camii'nin 50 metre karşısına içkili mekan açmak yasal ama helal değildir"

İbrahim Akar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Rahmetli Alev Alatlı 'her yasal olan hak helal değildir' demişti. Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nin 50 mt karşısına Turizm Bakanlığı ruhsatıyla içkili mekan açmak yasal ama helal değildir! Bu ruhsatı verenler bu durumun farkında mıdır bilmiyorum ama ruhsatın verilmesinde dahili ve imzası olan herkes bu kararı yeniden gözden geçirmeli ve ruhsat iptal edilmelidir" dedi. 

İbrahim Akar, paylaşımında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün hesaplarını da etiketledi. 

Yorumlar (1)
Seza 3 ay önce
Beylerbeyinde cami yanında olduğu halde bazı restoranlar turizm ruhsatıyla içkili mekanlar

Gelişmelerden Haberdar Olun

@