Kütahya'da fabrika yangını!

Kütahya Organize Sanayi Bölgesindeki porselen fabrikasında yangın çıktı!

HAYAT 02.01.2024, 12:14 02.01.2024, 12:54

Kütahya’da porselen fabrikasında çıkan yangın ekiplerin 1,5 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir porselen fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrika işçileri kısa sürede tahliye edildi.

Yaklaşık 15 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın 1,5 saatte kontrol altına alındı. Yangında fabrikada büyük hasar meydana geldi.

Yangın mahalline gelen Kütahya Valisi Musa Işın, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ölen yada yaralananın olmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın anı ve sonrasına ilişkin görüntüleri aşağıdai videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı, yangın sebebiyle zarar gören porselen fabrikası için geçmiş olsun mesajı yayınladı

OSB Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "2 Ocak 2024 tarihinde sabahın ilk saatlerinde yatırımcımız Tulu Porselen End. Mut. Ekp. San. ve Tic. A.Ş. fabrikasında meydana gelen yangın yangın sebebiyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Fabrikamız yetkililerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Öncelikle, herhangi bir can kaybının olmaması bizim için en büyük teselli kaynağıdır. Yangın sırasında fabrikamızda bulunan çalışanlarımızın ve tüm ekiplerin güvenli bir şekilde tahliye edilmiş olması, bizim için öncelikli olanın insan hayatı olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak, bu tür acil durumlarda hızla müdahale eden itfaiye ekiplerimize ve olaya anında müdahale eden tüm paydaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. İşbirliği ve koordinasyon sayesinde, yangın kısa sürede kontrol altına alınmış ve yayılması önlenmiştir. Firmamızın yaralarını sarıp, tekrar faaliyetlerine başlaması için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi belirtmek isteriz" denildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@