Metin Çekiç: Emirdağlılar seçimde güçlerini birleştirmeli

Emirdağlılar Birlik ve Beraberlik Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Metin Çekiç, Emirdağlıların yerel seçimde birlik olması gerektiğini söyledi.

HAYAT 26.12.2023, 17:42 26.12.2023, 17:45
Metin Çekiç: Emirdağlılar seçimde güçlerini birleştirmeli

Emirdağlılar Birlik ve Beraberlik Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte, Murat Karacasu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen konuşmada, Metin Çekiç, Emirdağlı hemşehrilerin bir araya gelerek tüm Emirdağlıları temsil etmeyi amaçlayan bir platformda buluştuklarını ifade etti.

Çekiç, dünyanın çeşitli yerlerinde Emirdağlı hemşehrileriyle karşılaştığını ve ülkede birçok önemli pozisyonda bulunan hemşehrilerin olduğunu vurguladı. Bu kapsamda, bakan, emniyet genel müdür yardımcısı, milletvekili, büyükelçi, mühendis, doktor gibi çeşitli mesleklerde ve yurtdışında iş kurmuş veya okuyan hemşehrilerin bulunduğuna dikkat çekti.

Ancak, Çekiç, Emirdağlılar olarak Eskişehir'de Büyükşehir veya ilçe belediye başkanlıklarını kazanma konusunda bir eksiklik yaşandığını belirtti. Çekiç, "Yaklaşan yerel seçimlerde mutlaka içimizden bir hemşerimizin Odunpazarı'ında belediye başkanlığına aday olması gerekiyor" dedi.

Emirdağlıların Eskişehir genelinde yaklaşık 90 bin civarında seçmeni olduğunu ifade eden Çekiç, bu sayının dostlar, akrabalar ve iş arkadaşlarıyla daha da arttığını belirtti.

Çekiç, bu gücün sadece Odunpazarı'nda değil, aynı zamanda Tepebaşı, Büyükşehir ve diğer ilçelerde de etkili olduğunu söyleyerek, siyasette başarılı olmanın tek yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini dile getirerek, birlik kararı alındığında bunun kesinlikle olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@