OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü ödülünü aldı

OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, İnternet Medya Platformu tarafından düzenlenen “2022 Yılının ‘En’leri” ödül töreninde, “Görevinde En İyiler” ödülüne layık görüldü.

HAYAT 26.01.2023, 12:57 26.01.2023, 13:00
OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü ödülünü aldı

OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, İnternet Medya Platformu tarafından düzenlenen “2022 Yılının ‘En’leri” ödül töreninde, “Görevinde En İyiler” ödülüne layık görüldü.

Ödülünü Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik’in takdim ettiği Demir, “OEDAŞ olarak şehrimizin dört bir yanına güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için yatırımlarımızı sürdürürken, kurumlarımızdan vatandaşlarımıza kadar tüm paydaşlarımızla iyi ilişkiler kuruyor ve şehrimize değer katmaya odaklanıyoruz” dedi. 

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin (OEDAŞ) Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, İnternet Medya Platformu’nun düzenlediği “2022 Yılının ‘En’leri” ödül töreninde, “Görevinde En İyiler” ödülünü kazandı. Kamu, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarının geniş katılımıyla düzenlenen törende Demir’e ödülünü Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik takdim etti.

“Tüm paydaşlarımızla ortak paydada buluşuyoruz”

İnternet Medya Platformu’na teşekkür eden Cafer Demir, OEDAŞ bünyesinde yaklaşık 20 yıldır görev yaptığını, bu sürenin son 20 ayında da Afyonkarahisar İl Müdürü olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kısa sürede şehirle bütünleştiğini vurgulayan Demir, “Bu kısa sürede OEDAŞ’ın şehirde ne denli değer verilen bir kurum olduğuna da yakından şahit oldum. Biz de kamu kurumlarımızdan muhtarlarımıza, işletmelerimizden vatandaşlarımıza tüm paydaşlarımızla kurduğumuz ilişkilerimizle ortak paydada buluşuyoruz. Yaşadığımız bölgeye, topluma, çevreye değer katmak için çabalıyor; şehrimizin dört bir yanına güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için yatırımlarımıza, iyileştirmelerimize, şehrimizi akıllı şebekeler ile donatmaya aralıksız devam ediyoruz. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimizle de yaşamın her alanında olumlu etki yaratmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da tüm bu faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Demir ödülü, Afyonkarahisar’ın yanı sıra Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta da faaliyet gösteren OEDAŞ’ın 1.200’ü aşkın çalışanı adına aldığını ifade etti. 

Yorumlar (1)
Ali Zıbak Kocaöz 1 yıl önce
Tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Gelişmelerden Haberdar Olun

@