banner163

Tepebaşı'nda aileleri buluşturan etkinlik

Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği ‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinlikleri Batıkent ile devam etti...

HAYAT 17.08.2023, 16:08 17.08.2023, 16:12
Tepebaşı'nda aileleri buluşturan etkinlik

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği ‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliği devam ediyor. Batıkent Mahallesi Şair Rasim Köroğlu Deneyimli Kafe’de gerçekleşen etkinlikte mahalle sakinleri keyifli vakit geçirdi.

Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinlikleri de Deneyimli Kafelerde kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi sürdürüyor. Batıkent Mahallesi Şair Rasim Köroğlu Deneyimli Kafe’de yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Berkay ve Melda Cengiz tarafından canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Ayrıca mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapılırken, çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte Tepebaşı Rekreasyon Ekibi tarafından çocukların motor gelişimlerine katkı sağlayacak oyunlar oynatılırken yetişkinlere yönelik de aktiviteler düzenlendi. Vatandaşlar da Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinlikler devam edecek

‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliğinin programı Tepebaşı Belediyesi’nin resmi internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliklerine mahalle sakinlerini davet etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@