banner163

Türkiye'nin konuştuğu Eskişehirli kadın esnaf o anı anlattı: "Müşterinin şemsiyesini kapıp koştum"

Eskişehir'deki o görüntüler sosyal medyada gündem oldu, çok beğenildi... Türkiye'nin konuştuğu görüntülerdeki ve bir anda sosyal medyada ünlü olan Eskişehirli esnaf Canan Selamet o anı anlattı: "Göz göze geldik, müşterinin şemsiyesini kapıp koştum."

HAYAT 24.05.2024, 15:08 24.05.2024, 15:19

Eskişehirli kadın bir esnaf, makas değiştirmek zorunda kalan ve tramvaydan inen vatmanın ıslanmaması için şemsiye ile yardıma koşmasına dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve bir anda büyük beğeni topladı. Eskişehir'deki sağanak sırasında makas değiştirmek için tramvaydan inen vatmanın ıslanmaması için şemsiyeyle yardımına koşan kadın esnafın görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü.

Bir anda sosyal medyada ünlü oldu

Odunpazarı ilçesi İki Eylül Caddesi'nde bir mandırada çalışan Canan Selamet, yağmuru izlediği sırada iş yerinin önünde duran tramvaydan makas değiştirmek için inen vatmanı gördü. İşyerindeki bir müşteriden şemsiye alıp kadın vatmanın ıslanmasını engelleyen Selamet, tramvayın hareket etmesiyle mandıraya döndü.

"Vatmanla göz göze geldik, benim şemsiyem yoktu, müşterinin şemsiyesini kapıp koştum, herkes böyle yardıma koşmalı"

Görüntüleri sosyal medyada çok beğenilen ve bir anda ünlü olan Canan Selamet, yaptığı açıklamada, sağanak sırasında yağmuru izlerken tramvay geçtiği sırada kadın vatmanla göz göze geldiklerini söyledi.

Vatmanın adeta kendisinden yardım ister gibi baktığını anlatan Selamet, "Ben de iş yerinde bulunan bir müşterinin şemsiyesini kapıp gidip ona yardım ettim. O an içimden geldi. Çıkamıyor da yavrum. Görev aşkıyla da hemen halletmesi gerekiyor. Benim şemsiyem de yoktu. Müşteriden kaptığım gibi dışarıya çıktım, yardım ettim. Herkesin birlik beraberlik içerisinde böyle yardımlara koşması lazım. Artık ihtiyacımız var." diye konuştu.

O anları aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@