Ahmet Ataç: 1 Nisan'da bahar gelecek

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Şirintepe Mahallesi’ndeki seçim iletişim merkezi törenle açıldı. Ahmet Ataç, "1 Nisan'a az kaldı. 1 Nisan'da bahar gelecek. Türkiye, Eskişehir olsun” dedi.

SİYASET 25.02.2024, 12:16 25.02.2024, 12:21
Ahmet Ataç: 1 Nisan'da bahar gelecek

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Şirintepe Mahallesi’ndeki seçim iletişim merkezinin açılışı Eskişehirliler yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.
Açılış törenine Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, eski İçişleri Bakanı, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Sarıcakaya Belediyesi Başkan Adayı Safiye Kesgin, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi Kangal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Her zaman yanınızdayız”

Açılışta vatandaşlara seslenen Ataç, “Şirintepe bir bölge gibi. Yeşiltepe, Sütlüce ve Şirintepe olmak üzere bu üç mahallemizde 80 bin kişi yaşıyor. Eskişehir'imizin, Tepebaşı’mızın en güçlü noktalarından biri. Burası bizim iftiharla her zaman hizmet ettiğimiz, sevdiğimiz güzel dostlarımızla dolu. Ben ülkenin ne halde olduğunu anlatmayacağım. Hepimiz yaşıyoruz. Nefes alıp veriyoruz. Kimimiz memnun, kimimiz değil. Ama çoğunluk memnun değil. Arkadaşlar bu sadece yerel seçim değil inanın. Bir tarafta Cumhuriyet'i koruyanlar var, bir tarafta tarikatlara göz kırpanlar var. Biz nerede olacağız? Cumhuriyet tarafında mı? Atatürk'ün tarafında, Atatürk'ün izinde miyiz? Ben size her zaman gönülden geldim, gönülden hizmet ettim. Daha edeceğimiz yıllar var. Önümüzde 5 yılımız daha var. Bir 5 yıl daha hem bana, hem Ayşe Ünlüce'ye, hem Kazım Kurt'a desteklerinizi istiyorum. 1 Nisan'a az kaldı. 1 Nisan'da bahar gelecek. Türkiye, Eskişehir olsun. Yolunuz açık olsun. Her zaman görüşeceğiz. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu. 

“1 Nisan’da Eskişehirliler zaferini kutlayacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “İnşallah 1 Nisan günü bu güzel kalabalığınız coşku içerisinde bir zaferi kutlayacak. Eskişehirliler zaferini kutlayacak. Çok değerli İçişleri Bakanımız Saadettin Tantan da bizleri sizlerin nazarında desteklemek için aramızda bulunuyor. Sizleri selamlamakla ayrıca gurur duyuyor. Bunu bilmenizi istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Şirintepe seçim iletişim merkezinin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi. 

Seçim iletişim merkezinde tebrikleri kabul eden başkanlara 8 yaşındaki Mert Fazlı Ceylan’ın “Başkanlarım hepinize başarılar diliyorum” sözü ise gülümsemelere neden oldu. Kendisinin de Cumhurbaşkanı olmak istediğini söyleyen Ceylan’a eski Bakan Sadettin Tantan, sporcu yapma sözü verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@