Ahmet Ataç: Esnafımız dertli, dilerim bu darboğaz sona erer

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ve Seylap Caddesi esnafını ziyaret etti.

SİYASET 13.03.2024, 12:54
Ahmet Ataç: Esnafımız dertli, dilerim bu darboğaz sona erer

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ve Seylap Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Ataç, “Şu tezgahlardaki fiyatlar bile ülke durumunu gözler önüne sermeye yetiyor. Diliyorum bu darboğaz en kısa sürede sona erer” dedi.

Kent esnafı ile de buluşmayı sürdüren Ahmet Ataç, Bahçelievler Mahallesi’nde semt pazarını ve Seylap Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın yanı sıra alışveriş yapan mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Ataç, vatandaşlar ile sohbet etti. 

Pazar ve esnaf ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Bizler sadece seçim öncelerinde değil, her zaman halkımız ile iç içe, yan yanayız. Bu sayede de vatandaşlarımızın, esnafımızın nabzını tutuyoruz. Son zamanlarda yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın da vatandaşlarımızın da en çok dert yandığı konu ekonomi oluyor. Tezgahlardaki fiyatlar bile ülke durumunu gözler önüne sermeye yetiyor. Ayrıca fiyatlardan vatandaşlarımız kadar esnafımız da şikayetçi. Diliyorum bu darboğaz kısa sürede sona erer” dedi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@