Ahmet Ataç: Günyüzü'nü de kazanmak istiyoruz

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Günyüzü ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

SİYASET 21.02.2024, 16:09 21.02.2024, 16:15
Ahmet Ataç: Günyüzü'nü de kazanmak istiyoruz

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı  Ayşe Ünlüce ile birlikte son olarak Günyüzü ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ataç ve Ünlüce, Günyüzü Belediye Başkan Adayı İsa Akkaya ile birlikte ilk olarak CHP Günyüzü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililer ile görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca ilçede esnafları ziyaret ederek bol kazançlar diledi. 

“Burada güzel şeyler olacak”

Günyüzü’nde vatandaşlara seslenen Ataç, “Ne zaman gelsek bizi baş tacı yapıyorsunuz. Ben İsa Akkaya başkanımız ilçe başkanı seçilince gözündeki ışıktan burada belediye başkanı olacağını tahmin ettim. Elimden gelen her türlü desteği de verdim. Bir iş insanı olması da çok önemli. Belediye başkanlığında güven tertip etmesi ve belediyeyi kurumsal bir anlayışla yönetmesi çok önemli. Biz Belediye Başkanı olarak doğmuyoruz. Yıllar içinde deneyim kazanıyoruz. Ben 20 yıldır Tepebaşı’nı keyifle yönetiyorum. Çok güzel geri dönüşler aldık, çok güzel işler yaptık. Ayşe Başkanımız da aynı. 8 yıldır Yılmaz Hoca ile yürüyor, bizimle beraber bugünlere kadar geldi. Belediyecilik ibadet gibidir. Yaptığınız işler yüz güldürürse o zaman sizlerin de yüzü güler. Ben İsa Başkanın burada aynı şeyi yapacağından eminim. Ayşe Başkanım da Eskişehir’in yüzünü güldürecek. İsa Başkana yol verin, yol alsın. Buralarda da güzel şeyler olacak. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Talepleri dinlediler

Gümüşkonak’ta Ataç ve Ünlüce, Günyüzü Belediyesi Başkan Adayı İsa Akkaya ile mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada vatandaşlarla bol bol sohbet eden Ataç ve Ünlüce, istek ve talepleri dinledi. 

Taziyede bulundular

Ataç ve Ünlüce son olarak Kayakent Mahallesinde vefat eden Cevdet Ünlü ve Eşe Kınacıoğlu’nun ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı diledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@