AK Parti'nin Eskişehir adayı 7 Ocak'ta belli olacak mı? Süleyman Reyhan açıkladı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'dan, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili paylaşım...

SİYASET 05.01.2024, 14:44 05.01.2024, 14:52
AK Parti'nin Eskişehir adayı 7 Ocak'ta belli olacak mı? Süleyman Reyhan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Eskişehir adayını da 7 Ocak'ta açıklayacak mı? Konuyla ilgili AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'dan yeni bir paylaşım geldi. 

"Sayın Cumhurbaşkanımız 7 Ocak'ta açıklayacak"

Süleyman Reyhan sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile 7 Ocak 2024 Pazar günü yapacağı açıklamada Eskişehir'imizin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday'ını açıklayacak. Hayırlara vesile olsun inşallah..." dedi. 

Süleyman Reyhan'ın bu paylaşımından bir süre sonra AK Parti Eskişehir Nebi Hatipoğlu'da Reyhan ile Eskişehir'deki seçime ilişkin bir araya geldiğine dair bir paylaşımda bulunurken, Reyhan da Hatipoğlu'nun paylaşımını x.com'da yeniden gönderdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı konuşulan isimlerden Nebi Hatipoğlu yaptığı paylaşımda, "AK Parti Eskişehir İl Başkanımız Sayın Süleyman Reyhan’ı makamında ziyaret ettim. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz istişarede, Eskişehir’in geleceği için yürüttüğümüz seçim çalışmalarını ele aldık. Birlik ve beraberlik içinde, Eskişehir’imizi daha da ileriye taşıyacağımıza inancım tam" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@