AK Parti'nin kazandığı o ilçede Ayşe Ünlüce daha çok oy almış! İlginç detay... 

Eskişehir'de ilçe belediye başkanlığını AK Parti'nin kazandığı o ilçede, Büyükşehir oylarında Ayşe Ünlüce'nin Nebi Hatipoğlu'ndan daha fazla oy alması dikkat çekti... İşte detaylar... 

SİYASET 02.04.2024, 18:32 02.04.2024, 18:36
AK Parti'nin kazandığı o ilçede Ayşe Ünlüce daha çok oy almış! İlginç detay... 

YSK'nın ilçeler ve mahallelere göre sonuçları açıklamasıyla Eskişehir'deki seçimin detayları belli olurken, Eskişehir'in bir ilçesindeki ilginç sonuçlar dikkat çekti... 

Eskişehir'in Han ilçesinde yaşanan yarışta, AK Parti'nin Han Belediye Başkana adayı Bekir Beceli 1013 oy alarak oyların yüzde 56'sından fazlasını alırken, CHP'nin adayı mevcut belediye başkanı Erdal Şanlı 731 oy alarak seçimi kaybetti.

Seçimi AK Parti adayı Bekir Beceli 282 oy farkla kazanmış oldu. 
 
Öte yandan ilçede Büyükşehir Belediye Başkanlığı için verilen oylarla karşılaştırıldığında yaşanan tezat dikkat çekti. 

AK Parti'nin kazandığı Han ilçesinde Ayşe Ünlüce, Nebi Hatipoğlu'ndan 40 fazla oy almış

Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ayşe Ünlüce, Han ilçesinde 894 oy alırken, Cumhur İttifakı AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu'nun ise 854 oy aldığı görüldü. 

Bu durumda Ayşe Ünlüce'nin Nebi Hatipoğlu'ndan 40 oy fazla aldığı, Erdal Şanlı'dan da 163 oy fazla aldığı görüldü, Ünlüce'ye oy veren 163 kişinin Şanlı'ya oy vermediği ortaya çıktı. 

AK Parti adayı Bekir Beceli'nin ise ilçede Nebi Hatipoğlu'ndan 159 oy fazla, Ayşe Ünlüce'den de 119 oy fazla alarak seçimi kazandığı anlaşıldı. 

AK Parti adayının kazandığı Han ilçesinde, Ayşe Ünlüce'nin Nebi Hatipoğlu'ndan daha fazla oy almış olması dikkat çekici bulundu. 

Ayşe Ünlüce ve Hatipoğlu hangi ilçeden ne kadar oy aldı? Detaylar için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@