banner163

AK Partili Altınkaynak'ın düğününde buluştular

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyip Altınkaynak ve Beyza Alhan çifti dünya evine girdi. Düğünde Eskişehir protokolü, siyaset ve iş dünyası ve AK Parti'den birçok önemli isim bir araya geldi.

SİYASET 27.01.2024, 15:45 27.01.2024, 15:53
AK Partili Altınkaynak'ın düğününde buluştular

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyip Altınkaynak’ın düğün törenine Eskişehir protokolü, siyaset ve iş dünyasından, AK Parti'den birçok isim katıldı, genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Avukat Musab Tayyip Altınkaynak ile Beyza Alhan çifti, kent merkezinde düzenlenen bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahı Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından kıyılırken, törene Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Bursa Milletvekilleri Osman Mestan ile Ayhan Salman, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Yüksek Öğretim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yusuf İbiş, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Büro Memur-Sen Başkanı Yusuf Yazgan, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, AK Parti Eskişehir eski milletvekilleri Prof.Dr. Emine Nur Günay ve Salih Koca, eski Bilecik milletvekili Selim Yağcı ve çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@