Ayşe Ünlüce seçimdeki rakibi Oğuz Beki'yi kutladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, seçimde Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Oğuz Beki ile bir araya geldi, Zafer Partisi'ndeki yeni görevi dolayısıyla kutladı.

SİYASET 18.04.2024, 11:31
Ayşe Ünlüce seçimdeki rakibi Oğuz Beki'yi kutladı

Yerel seçimde Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Oğuz Beki ve beraberindeki Zafer Partisi heyeti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. 

Ayşe Ünlüce, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanlık görevine getirilen Oğuz Beki'yi yeni görevinden dolayı kutlarken, sosyal medyada ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda da, "31 Mart seçimlerinde, birlikte Eskişehir'e yakışır bir seçim süreci geçirdiğimiz Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sayın Oğuz Beki ve beraberindeki heyet ile bir araya geldik, ülkemizin problemleri üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ'ın başdanışmanlık görevine getirilmesi nedeniyle kendisini kutluyor ve başarılar diliyor, nazik ziyareti için de teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@