Ayşe Ünlüce ve Ahmet Ataç birlikte paylaştı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakçı ile birlikte İki Eylül Caddesi'nde dolaştı ve sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu...

SİYASET 18.04.2024, 21:49 18.04.2024, 21:55
Ayşe Ünlüce ve Ahmet Ataç birlikte paylaştı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakçı ile birlikte İki Eylül Caddesi'nde dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. 

Ayşe Ünlüce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ve Çifteler Belediye Başkanımız Zehra Konakcı ile İki Eylül Caddesi’nde kısa bir yürüyüş gerçekleştirerek hemşehrilerimizle sohbet ettik. İlgileri için bölge esnafımıza ve Eskişehirlilere teşekkür ediyorum" dedi. 

Ahmet Ataç da yaptığı paylaşımda, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ve Çifteler Belediye Başkanımız Zehra Konakcı ile İki Eylül Caddesi'nde hemşehrilerimizle selamlaştık, sohbet ettik. Bu güzel şehirde hep birlikte nice güzel günler göreceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@