banner163

Başkan Serhat Hamamcı'dan Ankara çıkarması

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'dan Ankara çıkarması... 

SİYASET 24.05.2024, 09:49 24.05.2024, 09:57
Başkan Serhat Hamamcı'dan Ankara çıkarması

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ankara ziyaretinde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri ile TBMM'de görüştü, ayrıca DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve İLBANK Yönetim Kurulu Başkan vekili Selim Yağcı'ya ziyaretlerde bulundu, ilçede devam eden projeleri görüştü. Serhat Hamamcı, Ankara ziyaretinde merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini de ziyaret etti. 

AK Parti Eskişehir Milletvekillerine TBMM'de ziyaretler

Serhat Hamamcı, TBMM'ye yaptığı ziyarette AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Fatih Dönmez ve Nebi Hatipoğlu ile bir araya geldi. Milletvekillerine yaptığı ziyaretlerde ilçedeki projelerle ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten Hamamcı, milletvekillerine ilçeye verdikleri desteklerden ötürü de teşekkür ettiğini ifade etti.  


DSİ Genel Müdürü Balta ile İnönü'deki Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi'ni görüştü 

Serhat Hamamcı, DSİ Genel Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaretle ilgili paylaşımında, "DSİ Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Akif Balta'yı ziyaret ederek ilçemizdeki çalışmalarımızdan ve yapılacak olan Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüze İnönü’müze vermiş oldukları desteklerden ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

İLBANK'a ziyaret 

Serhat Hamamcı ayrıca İLBANK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Yağcı'yı da makamında ziyaret etti. Hamamcı, bu ziyaretle ilgili paylaşımında da, "İLBANK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Selim Yağcı'yı ziyaret ederek ilçemizde yapımı devam eden ve yapılacak projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanımıza İnönü’müze vermiş oldukları desteklerden ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Merhum Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret

Serhat Hamamcı ayrıca, merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini de ziyaret etti. Kabir başıdaki fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Hamamcı, paylaşımında, 
"Ben dava için adamışım kendimi 
Bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir 
Zulüm Azrail olsa hep Hakkı tutacağım 
Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir..

Selam Ve Dua İle Hayırlı Cumalar…" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@