CHP Odunpazarı ve Tepebaşı Kadın Kolları Başkanları belli oldu

CHP Eskşehir'de, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanlığına Nilay Mert Başlı, Odunpazarı Kadın Kolları Başkanlığına da Özgül Özbil seçildi.

SİYASET 09.06.2024, 17:37 09.06.2024, 17:46
CHP Odunpazarı ve Tepebaşı Kadın Kolları Başkanları belli oldu

Eskişehir'de CHP'nin Odunpazarı Kadın Kolları ve Tepebaşı Kadın Kolları kongreleri gerçekleşti. 

Tepebaşı İlçe Kongresi'nde Nilay Mert Başlı Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilirken, Odunpazarı İlçe Kadın Koları Başkanlığına da Özgül Özbil seçildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de yayınladığı mesajda, "Özellikle seçim döneminde sahada özveriyle çalışan kadın kollarımızda seçim heyecanı yaşanıyor. Bugün Hasan Polatkan Kültür Merkezimizde gerçekleşen seçimlerde Odunpazarı Kadın Kolları başkanımızı belirledik. Başkanlığa seçilen Özgül Özbil ile dün şehir dışı programım sebebiyle katılamadığım seçimlerde Tepebaşı İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilen Nilay Mert Başlı’yı kutluyorum. İktidar yolunda kadınlarla birlikte çok çalışarak ülkemize güzel günleri getireceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Tepebaşı İlçe Kadın Kolları seçimine katılan Tepebaşı Beledye Başkanı Ahmet Ataç da yayınladığı mesajda, "Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Kadın Kolları kongresi sonucu başkanlığa seçilen Nilay Mert Başlı ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden Filiz Şide ve yönetimine emekleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@