Eskişehir AK Parti'de aday adayları ile toplantı... "Yekvücut birleşeceğiz"

AK Parti Eskişehir'de Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkan aday adayları ile özel toplantı... "Seçimde yekvücut birleşeceğiz" mesajı... 

SİYASET 22.12.2023, 21:34 22.12.2023, 21:42
Eskişehir AK Parti'de aday adayları ile toplantı... "Yekvücut birleşeceğiz"

AK Parti Eskişehir'de Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu, MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti İl Başkanı Süeyman Reyhan, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 

"Partimiz tarafından adaylığı ilan edilecek isimlerin arkasında yekvücut olarak birleşeceğiz"

Prof.Dr. Ayşen Gürcan toplantı ile ilgili paylaşımında, "MKYK Üyemiz Ali Demirel, İl Başkanımız Süleyman Reyhan, Milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu ve ilçe başkanlarımız ile birlikte Belediye Başkan Aday Adaylarımızla bir araya geldik.Şehrimize katma değer kazandıracak projeleri değerlendirerek, sürece dair istişarelerde bulunduk. Partimiz tarafından adaylığı ilan edilecek isimlerin arkasında yekvücut olarak birleşerek Eskişehir’i her kademede AK Belediyecilikle buluşturacağız" dedi. 

Nebi Hatipoğlu da yaptığı paylaşımda, "AK Parti Eskişehir İl Başkanımız Süleyman Reyhan, AK Parti MKYK üyemiz Ali Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan, Odunpazarı İlçe Başkanımız Ümit Sezer, Tepebaşı İlçe Başkanımız Emre Aydın ve değerli Belediye Başkan Aday Adaylarımızla birlikte, şehrimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projeler üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@