Eskişehir Büyükşehir adayları oylarını kullandı... Ünlüce ve Hatipoğlu ne dedi?

Eskişehir sandık başında... Eskişehir Belediyesi Başkanlığı adaylarından Ayşe Ünlüce ve Nebi Hatipoğlu da oylarını kullandı.

SİYASET 31.03.2024, 13:34 01.04.2024, 10:55
Eskişehir Büyükşehir adayları oylarını kullandı... Ünlüce ve Hatipoğlu ne dedi?

Eskişehir sandık başında... Eskişehir Belediyesi Başkanlığı adaylarından Ayşe Ünlüce ve Nebi Hatipoğlu da oylarını kullandı. 

Ünlüce: Eskişehir ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Melahat Ünügür Ortaokulu 1381 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdikten sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. Eskişehir ve kentin demokrasisi için güzel bir gün olmasını dileyen Ünlüce, "Seçim sonuçlarının öncelikle Eskişehir, sonrasında Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. İnsanın kendine oy vermesi çok değişik bir duygu olsa gerek. Seçim süreci boyunca gösterdikleri teveccüh, yakınlık ve müthiş samimiyet için Eskişehir halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hatipoğlu: Artık son söz hemşehrilerimizin

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Nebi Hatipoğlu da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemini Emine Cahide Karaali Ortaokulu'nda yaptı. Nebi Hatipoğlu, eşi Nazlı Hotiç Hatipoğlu ve çocuklarıyla oy kullanacağı okula geldi. Oy verme işlemi öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Hatipoğlu, kampanya sürecinde seviyeli, kimseye iftira atmayan ve ötekileştirmeyen bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Yorucu bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Hatipoğlu,"İnşallah seçim sonucunu da bu şekilde kavgasız, gürültüsüz temiz bir şekilde kapatırız. Biz seçim dönemi boyunca hemşehrilerimize vaatlerimizi verdik, ne yapabileceğimizi anlattık. Artık son söz hemşehrilerimizin. Biz hemşehrilerimizin vereceği her karara saygılıyız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Hatipoğlu, oyunu eşiyle 1288 numaralı sandıkta kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@