banner163

Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler Cumhur İttifakı adayları ile buluştu

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü düzenlenen iftar programında Eskişehir'de yaşayan Bilecikliler ile bir araya geldi.

SİYASET 26.03.2024, 09:49
Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler Cumhur İttifakı adayları ile buluştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte Eskişehir'de yaşayan çok sayıda Bilecikli hemşehrileri ile iftar programında bir araya geldi. Programa, Cumhur İttifakı adayları ile çok sayıda Bilecikli vatandaş katıldı. 

Düzenlenen iftar programına; AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, önceki dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp katıldı.

İftar öncesi konuşan Fatih Dönmez, “Rahmet ve bereketin bol olduğu, nefsin terbiye edildiği ve dayanışmanın güçlendiği mübarek Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz. Amacımız düzenlediğimiz iftar yemeği etkinliğinde, bu mübarek günde Bileciklileri bir araya getirmek ve kaynaştırmaktır. Eskişehir’de yaşayan Bileciklilerin iftar yemeğinde dayanışması ve kaynaşması birlikte oruç açmaları son derece Eskişehir’de sevindirici gelişmedir. Allah’ım şu mübarek günde, orucumuzu ve ibadetlerimizi kabul eylesin" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@