Gürhan Albayrak: Eskişehir'de CHP'liler çoklu aday gibiler

Ayşe Ünlüce'nin sözünü tutmayıp katılmadığı, Nebi Hatipoğlu'nun ise katıldığı tv100'deki canlı yayında, Gürkan Hacır ve programa katılan gazetecilere attıkları mesajlarla CHP'li bazı isimlerin Hatipoğlu'na cevap yetiştirmeye çalışması çok konuşuldu. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'tan da dikkat çekici bir paylaşım geldi...

SİYASET 27.02.2024, 01:10 27.02.2024, 01:20
Gürhan Albayrak: Eskişehir'de CHP'liler çoklu aday gibiler

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin verdiği sözden cayıp katılmadığı tv100'deki Gürkan Hacır'ın "Taksim Meydanı" programına Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu katıldı, soruları yanıtlayıp projelerini anlattı.

Öte yandan Ayşe Ünlüce'nin katılmadığı program sırasında, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve hatta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gibi isimlerin Gürkan Hacır ve programdaki gazetecilere mesaj atarak Hatipoğlu'na cevap yetiştirmeye çalışması dikkat çekti. 

"Türkiye yerel seçim sürecine 'çoklu aday' kavramını eklediniz maalesef"

Çok konuşulan bu durumla ilgili AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da bir paylaşımda bulundu. 

Gürhan Albayrak yaptığı paylaşımda, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu sözünde durdu ve canlı yayın programına çıktı. Söz vermesine rağmen adayınızı çıkartmadınız. Eminim hemşehrilerimiz de böyle bir demokratik ortamda iki adayı karşılıklı olarak görmek isterlerdi. Bunun yerine oturduğunuz yerden, telefon başında organize bir şekilde mesaj göndermenizi kamuoyu takdirine bırakıyoruz.

@ayseunluce

@avtalatyalaz

@arslanibrahimss

@CHPKAZIMKURT

Türkiye yerel seçim sürecine "çoklu aday" kavramını eklediniz maalesef. Bu hareketiniz tam da 25 yıllık belediye yönetimlerinize yakıştı. Bu hareket, tam olarak şehrimizin sorunlarından kaçanların, verecek cevabı olmayanların yapacakları bir hareketti. Eskişehir’i düşünen, projeleri ile milletimize umut olan, sorunları çözecek olan adayımız @NebiHatipoglu’nu bir kez daha kutluyorum." dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@