Hamid Yüzügüllü: Sivrihisar'ı dünyaya taşıdık, Tepebaşı'nı da 1 Numara yapacağız

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü ilk seçim bürosunu Çamlıca'da geniş katılımlı bir törenle açtı. Yüzügüllü, "Nasıl Sivrihisar'ı Türkiye'ye ve dünyaya taşıdıysak inşallah önümüzdeki dönemde Tepebaşı'nı ve Eskişehir'i Türkiye'de bir numara yapacağız" dedi.

SİYASET 03.02.2024, 17:44 03.02.2024, 18:05
Hamid Yüzügüllü: Sivrihisar'ı dünyaya taşıdık, Tepebaşı'nı da 1 Numara yapacağız

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü ilk seçim bürosunu Çamlıca'da geniş katılımlı bir törenle açtı. 

"Tepebaşı'na kavga değil hizmet için geldik"

Sivrihisar Belediye Başkanı ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü açılışta yaptığı konuşmada, Tepebaşı'na kavga değil hizmet için geldiklerini dile getirdi.

"Sivrihisar'ı dünyaya taşıdık, Tepebaşı'nı da 1 Numara yapacağız"

Sivrihisar'ı 10 yılda dünyanın merkezine taşıdıklarını ifade eden Yüzügüllü, "İnşallah sizlerle beraber, 31 Mart akşamı belediye seçimlerini kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz. Nasıl Sivrihisar'ı Türkiye'ye ve dünyaya taşıdıysak inşallah önümüzdeki dönemde Tepebaşı'nı ve Eskişehir'i Türkiye'de bir numara yapacağız." diye konuştu.

Hamid Yüzügüllü, Bugün ilk açılışımızı yapıyoruz. 2024 yılında Tepebaşı’nda hizmet etmeye hazırız ve kararlıyız. Tepebaşı’na gönüller yapmaya geldik. Hizmet için geldik. 10 yıl boyunca Sivrihisar’da birçok kalıcı esere ve 100’lerce projeye imza attık. İnşallah sizlerle birlikte 31 Mart akşamı belediye seçimlerini kazanarak Tepebaşı'nı hep birlikte yönetip birlikte yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Hatipoğlu: Sivrihisar'ı Türkiye'nin yıldızı yapan Hamid Yüzügüllü kardeşimiz aynı başarıyı Tepebaşı'nda da gösterecektir

Açılışa katılan Cumhur İttifakı'nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu da, Eskişehir'de dekor belediyeciliği devrinin kapanacağını söyledi. Kentte hizmet belediyeciliğinin başlayacağını anlatan Hatipoğlu, şöyle devam etti: "Tepebaşı'nda, Sivrihisar'ı Türkiye'nin yıldızı yapan Hamid Yüzügüllü kardeşimiz adayımızdır. İnşallah Sivrihisar'da gösterdiği başarıları Tepebaşı'nda da gösterecektir. Artık miadı dolmuş belediyeciliği ve miadı dolmuş belediye başkanlarını bir kenara bırakacağız. Tepebaşı'nda genç, yeni jenerasyon ve vizyoner Hamid Yüzügüllü'yü destekliyoruz. Tepebaşı'nı yıldız yapacak başkanımızla, inşallah 31 Mart'ta insanların mutlu olduğu, hizmet aldığı bir belediyeciliğe kavuşacağız."

Açılışa AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demirel, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@