Kadın belediye başkanlarından Ayşe Ünlüce'ye ziyaret

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

SİYASET 28.05.2024, 15:05
Kadın belediye başkanlarından Ayşe Ünlüce'ye ziyaret

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Eskişehir’in ilk kadın büyükşehir belediye başkanı olmasından dolayı Ünlüce’yi tebrik eden Çelik ve Erdoğan, Ünlüce’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İlçelerinde yapacakları çalışmaları anlatan Çelik ve Erdoğan, Eskişehir’in örnek bir şehir olarak gördüklerini söyledi. 

Ayşe Ünlüce de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “31 Mart yerel seçimleri sonrası birçok belediyede kadın başkanlar göreve geldi. Kadınların her alanda olması hepimiz için çok gurur verici. Bizler görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için çalışacağız” dedi. Birsen Çelik, ilçede kadınların ürettiği havluları hediye ederken, İlkay Girgin Erdoğan’da kadın üreticilerin yaptığı seramik ve broş hediye etti. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@