Kılıçdaroğlu'ndan Büyükerşen'e ev ziyareti... Medyaya duyurmadılar

Kemal Kılıçdaroğlu eşiyle Eskişehir'e gelerek Yılmaz Büyükerşen'i ve ailesini evinde ziyaret etti. Öncesinde medyaya duyurulmayan ziyareti önce tv100 özel haber olarak duyurdu, sonrasında Büyükerşen'den paylaşım geldi...

SİYASET 10.02.2024, 22:49 10.02.2024, 23:09
Kılıçdaroğlu'ndan Büyükerşen'e ev ziyareti... Medyaya duyurmadılar

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sevil Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir'e gelerek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ve ailesini evinde ziyaret etti.

Medyaya duyurulmayan ziyareti tv100 özel haber olara duyurdu. 

Barış Yarkadaş ziyaretten fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret basına haber verilmeden gerçekleştirildi" notunu düştü. 

Ziyaretle ilgili saat 23.00 sıralarında sosyal medyadan bir paylaşım yapan Yılmaz Büyükerşen, paylaşımında, "Cumhuriyet Halk Partimizin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu evimizde misafir ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Hak, hukuk ve adalet mücadelesini hiç bir zaman unutmayacağımız Kemal Bey ile eşi Selvi Hanım’a nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'de başka bir ziyarette bulunup bulunmadığı da merak konusu oldu... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@