Murat Özcan: Bu soruya cevabı olmayan adaylara seçimde lütfen bir cevabınız olsun

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan: Yerel seçimde adaylara bu soruyu sorun... Cevabı olmayanlara lütfen bir cevabınız olsun.

SİYASET 18.08.2023, 18:17 18.08.2023, 18:24
Murat Özcan: Bu soruya cevabı olmayan adaylara seçimde lütfen bir cevabınız olsun

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıldönümünde sosyal medyada yaptığı paylaşımda Eskişehir ve Eskişehirlilere de bir uyarıda bulundu. 

"Adaylara şehrimizde yaşanması muhtemel bir deprem için bu zamana kadar ne yaptınız ve ne yapmayı düşünüyorsunuz diye lütfen sorun"

Murat Özcan paylaşımında, "17 Ağustos Adapazarında meydana gelen ve Eskişehirimiz başta olmak üzere birçok ilde ağır yıkım ve can kaybına sebep olan depremin yıldönümünde ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Beş ay önce 11 ilde meydana gelen ve 52 bin vatandaşımızın ölümüne neden olan depremi unutmaya başladığımız bir ortamda Adapazarı depreminin unutulması gayet normal. Yerel seçimlerin yaklaştığı bir dönemde sevgili vatandaşlarımız adaylara, şehrimizde yaşanması muhtemel bir deprem için bu zamana kadar ne yaptınız ve ne yapmayı düşünüyorsunuz diye lütfen sorun.Cevabı olmayanlara lütfen bir cevabınız olsun .

Murat Özcan medyamidas.com'a konuşmuştu: "Tek bir dönüşüm yapmayan bu CHP'li belediyelerle Eskişehir deprem yaşarsa ne olacak?" Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@