Nebi Hatipoğlu: Sporcularımıza ulaşım ücretsiz olacak

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'deki sporcular ve spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi, sporcular ve kulüplere yönelik vaatlerini sıraladı.

SİYASET 12.01.2024, 18:02
Nebi Hatipoğlu: Sporcularımıza ulaşım ücretsiz olacak

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehirli sporcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (EASKF) Başkanı Sadri Atam, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca'nın da katıldığı kahvaltı organizasyonunda konuşan Hatipoğlu, "Eskişehir’in, spor camiasının huzurunda söz veriyorum; tüm profesyonel ve amatör branşlara özel ilgi göstereceğiz." ifadesini kullandı.

"Şehir içi ulaşımda sporcularımız ücretsiz seyahat edebilecek, spor kulüplerimizin yurt içi ve yurt dışı tüm ulaşım masraflarını da karşılayacağız"

Eskişehir’deki sporcuların sorunlarına değinen Hatipoğlu, görev aldığı takdirde hiçbir sorunu ihmal etmeyeceğinin sözünü vererek, "Öncelikle sporcularımız için şehir içi ring hatları hızla kurulacak hem de ücretsiz yani şehir içindeki ulaşımda sporcularımız ücretsiz seyahat edebilecek. Her yıl en az bir spor kompleksi kuracağız. Sizlere yakışan tesisler kurulacak. Spor kulüplerimizin antrenman dahil yurt içi ve yurt dışı dahil tüm ulaşım masraflarını karşılayacağız. Kulüplerimize yapılan yıllık nakdi yardımları doğru düzgün bir rakama çekeceğiz. Eskişehirspor altyapı antrenörlerinin tüm sorunlarını çözeceğiz. Amatör spor kulüplerimiz için tam donanımlı bir bina yapacağız. Yıkama, ütüleme ve her türlü işinizi burada göreceksiniz. Ayrıca amatör spor kulüplerinin ihtiyacı olan tüm malzemelerini üstüne giydiği kıyafetlerini, topunu ve neyi varsa tamamı spor kulüplerinde eşit olarak, hiçbir ayrım yapmaksızın hepsini belediye tarafından karşılayacağıma söz veriyorum. En önemlisi yetenekli sporcularımızı ileri seviyede destekleyeceğiz. Böylece Eskişehir hızla olimpik sporcu yetiştiren bir ile dönüşecek" dedi. 

Eskişehir’de yapılan 130 milyon lira değerindeki altyapı tesisine değinen Hatipoğlu, altyapıların mart veya nisan aylarında açılacağını ve tesislerde Eskişehirspor için yeni yetenekler yetiştirileceğini sözlerine ekledi

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@