Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin karşılaşacağı canlı yayın ertelendi!

Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin karşı karşıya geleceği tv100'deki canlı yayın ertelendi! Erteleme haberini duyuran Nebi Hatipoğlu, erteleme talebinin CHP tarafından geldiğini söyledi.

SİYASET 09.02.2024, 21:54 09.02.2024, 22:10
Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin karşılaşacağı canlı yayın ertelendi!

Cumhur İttifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin karşı karşıya geleceği tv100'deki canlı yayın ertelendi! Erteleme haberini duyuran Nebi Hatipoğlu, erteleme talebinin CHP tarafından geldiğini söyledi.

Hatipoğlu'nun canlı yayına beraber çıkma ve soruları cevaplama daveti sonrasında tv100'deki programa katılan Ayşe Ünlüce daveti kabul etmiş, Gürkan Hacır da iki adayı canlı yayında ağırlayacaklarını duyurmuştu.  

Hatipoğlu: Erteleme talebi CHP tarafından geldi... 19 Şubat saat 22.00'ye ertelendi

12 Şubat Pazartesi günü gerçekleşmesi beklenen programın erteleme haberini sosyal medyadan duyuran Nebi Hatipoğlu mesajında, "TV100 ekranlarında Sevgili Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile yapacağımız karşılıklı program, 19 Şubat Pazartesi günü saat 22.00'ye ertelenmiştir. Erteleme talebi CHP tarafından gelmiştir. Tüm Eskişehirli hemşehrilerimizin programı merakla beklediğinin farkındayız ve biz #HazırızKararlıyız" ifadelerine yer verdi. 

Gürkan Hacır: Tarih konusunda mutabakat sağlayınca izleyicileri bilgilendireceğim

Gürkan Hacır da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "5 Şubat 2024 Pazartesi günkü Taksim Meydanı programımızda, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayşe Ünlüce ile AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Nebi Hatipoğlu beraber programa çıkma konusunda mutabakata varmışlardı. Benim, 12 Şubat’ı işaret ederek “Haftaya bekliyoruz” diyerek anons ettiğim program, “tarih konusunda mutakabat sağlanamaması üzerine” bu hafta yani 12 Şubat 2024 pazartesi ne yazık ki gerçekleşemiyor. İki adayın da birlikte programa çıkma söz ve kararlarını her ikisiyle de görüşerek teyit ettim. Sayın Ünlüce 26 Şubat tarihini sayın Hatipoğlu ise 12 Şubat veya 19 Şubat tarihini teklif ettiler. Sn. Ünlüce ve Sn. Hatipoğlu ile tarih üzerinde mutakabat sağlayınca izleyicilerimizi bilgilendireceğim. Demokrasimiz için yepyeni bir sayfa açacak bu programı TV100 ekranlarında yapmaktan mutluluk duyacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@