Odunpazarı Belediyesi'nden CHP'lilere zoraki kültür turu!

Odunpazarı Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi aday adayları için zoraki kültür turu düzenlemesi garip karşılandı... Kültür turunda Kazım Kurt'un yaptığı projeler gösterilecekmiş!

SİYASET 12.12.2023, 15:57
Odunpazarı Belediyesi'nden CHP'lilere zoraki kültür turu!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un CHP'li meclis üyesi aday adayları için kültür turu organize ettiği öğrenildi. 

Odunpazarı Belediyesi çalışanları tarafından whatsapp'ta iki ayrı grup oluşturularak, CHP'li meclis üyesi aday adaylarının eklendiği belirtildi. Gruba atılan mesajda, "Herkese merhaba bu grubun kurulma sebebi Odunpazarı Meclis üyesi aday adaylarına kültür programı düzenledik. Toplam 76 aday adayı olduğunuz İçin grubu ikiye böldük, bu gruptaki arkadaşlar ... günü programa katılacaklar. Saatini ve yerini buradan bilgilendireceğim iyi akşamlar" ifadeleri yer aldı. 

Ayrıca bir mesajda da, "Herkese merhaba; Belediye Başkanımız Av. Kazım Kurt'un 9 yılda hayata geçirmiş olduğu, projeleri görmek için düzenlenen Odunpazarı turumuz ... günü saat 09:00’da parti binasının önünden kalkacak otobüsle başlayacaktır. Gezilecek yerlerin bilgisini yarın paylaşacağım iyi akşamlar" denildi. 

Kazım Kurt'n kültür turu adı altında böyle bir organizasyon düzenlenmesi garip karşılanırken, programda seçildiğinden bu yana birçok sözünü yerine getirmeyen Kazım Kurt'un 9 yılda hayata geçirdiği projelerin gösterileceğinin söylenmesi daha da garip karşılandı, CHP'liler arasında da günün konusu oldu. 

Yorumlar (1)
kenan 5 ay önce
kazım kurtun yaptığı çalışmaları göstereceklerse yoldan geri dönerler :) daha yolda biter anlatması. ne kadar proje yaptı ki 10 yıldır

Gelişmelerden Haberdar Olun

@