banner163

Odunpazarı'nda ve Tepebaşı'nda kim önde, kimler kazanır? - 3Açılı

medyamidas.com'da 3Açılı yeni programıyla yayında... Odunpazarı ve Tepebaşı'nda kim önde, iki büyük ilçede seçimi kimler kazanacak? 

SİYASET 20.03.2024, 16:30 20.03.2024, 16:56

Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de siyasetin nabzını tuttuğu 3Açılı'da yerel seçimdeki son gelişmeler ele alındı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçiminde Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin başa baş gittiği konuşulurken, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerindeki son durumu masaya yatıran Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem farklı yorum ve tespitlerde bulundu... 

Odunpazarı'nda Kazım Kurt'un son dakika çabaları seçimi kurtarmasına yetecek mi, yoksa Özkan Alp karşısında büyük bir hezimet mi yaşayacak?

Odunpazarı'nda CHP'deki Kazım Kurt'a tepki oyları hangi adaylara gidebilir? DSP'nin Odunpazarı adayı Garip Yıldırım'ın isminin daha fazla konuşulması ne anlama geliyor, seçime etkisi nasıl olur?

Odunpazarı'nda seçimin galibi olmaya hangi aday daha yakın?

Tepebaşı, "Ahmet Ataç ile devam" mı diyecek, yoksa Hamid Yüzügüllü'ye bir şans mı verecek?

Tepebaşı'nda seçimin gidişatı ne yönde? Ahmet Ataç ve Hamid Yüzügüllü'nün performanslarını Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem nasıl değerlendirdi?

Programda ekonomiye ilişkin son tartışmalar da ele alındı...

3Açılı'nın son programını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@