banner163

Özkan Alp: Hamamyolu eski yeşil günlerine dönecek

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Hamamyolu, İki Eylül Caddesi ve Yediler Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Özkan Alp, "Plastik ve beton yığını arasında sıkışmış, işlevsiz bir Hamamyolu inşa ettiler. Hamamyolu'nu yeşilin ve hayatın olduğu eski haline dönüştüreceğiz. Vatandaşımız ve esnafımızın istediği gibi olacak" dedi.

SİYASET 25.03.2024, 14:43 25.03.2024, 14:53
Özkan Alp: Hamamyolu eski yeşil günlerine dönecek

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Hamamyolu, İki Eylül Caddesi ve Yediler Parkı’nı ziyaret etti. Alp, Hamamyolu’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yaşadıkları sorunları dinledi.

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçimlere 1 haftadan az bir süre kala vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak seçim çalışmalarını ilk günden itibaren yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hamamyolu esnafı ve vatandaşlarını dinleyerek açıklamalarda bulunan Özkan Alp, “Hamamyolu’nda sıkıntıları biliyorum. Tıpkı sizlerin de istediği gibi eski günlerdeki gibi yeşil bir Hamamyolu hayalim var. Plastik ve beton yığını arasında sıkışmış, işlevsiz bir Hamamyolu inşa ettiler. Doğallığı alıp yerine yapay bir manzara koydular. İhtiyaç olmayan ve kullanılmayan, anlamsız bir köprü var. Tüm bunlar plastik. Kimin neden nasıl yaptığını anlamak zor. Siz istemediniz, esnaf istemedi, Eskişehir istemedi. O zaman dayatma ile bu proje neden buraya yapıldı? Neden yeşil ve doğal Hamamyolu katledildi?" dedi.

Hamamyolu'nun yemyeşil ve içinden su geçen hali, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un projesi ile zemine beton dökülerek ve çok sayıda ağacın kesilmesi ile ortadan kaldırılmış, söz konusu proje tepki toplamıştı.  

"1 Nisan’dan itibaren başlıyorum.. Hamamyolu eski yeşil günlerine dönecek, vatadaşımızın istediği gibi olacak"

Özkan Alp, "Artık soru sorma zamanı bitti. Çözümler üzerinden konuşacağız. 1 Nisan’dan itibaren başlıyorum. Plastikleri geri dönüşüme göndereceğiz. Çok fazla geri dönüştürülebilir plastik var. Hamamyolu’nu ağaçlar, kuşlar, suyun olduğu ve tabi ki  hayatın olduğu eski haline dönüştüreceğiz. Beton değil, toprak olacak, doğallık olacak. Yeşil, temiz, düzenli ve huzurlu Hamamyolu olacak. Çocuklarımız için oyun alanları, emeklilerimiz için huzurla dinlenebilecekleri alanlar olacak. Hemşehrilerim eski halini istiyor, esnafımız istiyor, onlar istiyorsa ben de yapacağım. Söz veriyorum. Az kaldı, sabredin. Gönüller yapmaya geliyorum.” dedi.

Hamamyolu'nun eski yemyeşil ve içinden su geçen halinden bir görüntü... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@