Saygı Öztürk: Büyükerşen bana kapalı bir zarf verdi ve 14 Mart'ta açmamı istedi

Saygı Öztürk, Yılmaz Büyükerşen'in kendisine kapalı bir zarf verdiğini, 14 Mart'ta açmasını ve 15 Mart'ta Sözcü'de yayınlamasını istediğini söyledi...

SİYASET 29.01.2024, 14:46 29.01.2024, 14:51
Saygı Öztürk: Büyükerşen bana kapalı bir zarf verdi ve 14 Mart'ta açmamı istedi

Saygı Öztürk, Sözcü gazetesinde bugün yayınlanan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile söyleşinde dikkat çeken bir detay paylaştı. 

Öztürk, Büyükerşen'in kendisine özenle kapatılmış bir zarf verdiğini ve ondan zarfı 14 Mart'ta açmasını, içinden çıkanları da 15 Mart'ta Sözcü gazetesinde yayınlamasını istediğini yazdı. 

Öztürk yazısında şu ifadelere yer verdi: 

"Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, ağzını özenle kapattığı zarfı bana teslim etmeden önce üzerine “Sevgili Saygı Öztürk kardeşime, 14 Mart günü bu zarf açılacak ve 15 Mart’ta SÖZCÜ Gazetesi’nde yayımlanacak” diye yazdı.

Zarfın içinde ne olduğunu ben de bilmiyorum. Yılmaz Hoca’nın yazdığına sadakatle bağlı kalıp zarfı 14 Mart’ta açacağım ve içinden çıkanları göreceğim. Bunların ne olduğunu sizlere de duyuracağım.

Tahmin ediyorum, o zarfta Yılmaz Hoca’nın Eskişehirliler’e bir sürprizi vardır. 26 Ocak’ta imzalayıp bana verdiği zarfı o güne kadar özenle saklayacağım..."

Büyükerşen'in Saygı Öztürk'e verdiği zarfta ne olduğu ve neden 14 Mart'ta açmasını istediği merak konusu oldu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@