banner163

Semih Gündüz: DEM'lenenler bizim milliyetçiliğimizi sorgulayamaz

MHP Seyitgazi  İlçe Başkanı Semih Gündüz, yaptığı açıklamada CHP Seyitgazi İlçe Başkanının yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi...

SİYASET 20.03.2024, 12:51 20.03.2024, 12:58
Semih Gündüz: DEM'lenenler bizim milliyetçiliğimizi sorgulayamaz

MHP Seyitgazi  İlçe Başkanı Semih Gündüz, yaptığı açıklamada CHP Seyitgazi İlçe Başkanının yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. 

Semih Güngüz açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin hanımefendi Seyitgazi ilçe Başkanı bizim Seyitgazi Belediye Başkan Adayımız Erhan Erden Başkanımız ile ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve Partimize dil uzatma nezaketsizliğiyle bizlere #Sözde Milliyetçiler" ifadesini kullanma bedbahtlığı ve yanılgısına düşmüştür.Evvela CHP Seyitgazi İlçe Başkanı şunu bilmelidir ki ülkücü, milliyetçi, muhafazakar camia vatanına ve milletine en sevdiğine duyduğu aşk gibi bağlanmakta ve muhabbet beklemektedir. Bunu da inancının bir gereği olarak görmekte ve inanmaktadır. Cumhur İttifakı mensupları olarak bizim milliyetçiligimiz, maneviyatcılıgımız ibadet etmek gibidir. PKK'nın siyasi uzantılarıyla masa altında, kapı arkasında aşk yaşayanlar, onların bölücü unsurlarıyla DEM'lenenler bizim Milliyetçiligimizi en son sorgulayacak olanlardır" dedi. 

Semih Gündüz, "Biz milliyetçiliği de, Atatürkçülüğü de, vatanseverliği de özde yaşarız. Bunu 12 Eylül döneminde de, Gezi olaylarında da, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de ispatlamışızdır. Oy uğruna, koltuk uğruna bölücü örgütün temsilcileri ile kolkola girmiş olanlar bizim milliyetçiliğimizin yanından bile geçemezler. Seyitgazi'mizin koca bir 5 yılını heba edenler, ilçe halkımızı hizmetsiz bırakanlar, kaybedeceğini anlayınca şimdi bir takım paylaşımlarla güya yıpratmaya calışıyorlar" diye konuştu. 

Semih Gündüz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz düğüne gidince çiftetelli oynarız, camiye girince takkemizi takarız. İlçemizde yaşayan birçok insan da bunu yapar. CHP Seyitgazi İlçe Başkanının tüm eşrafı ve milleti temsil etmek için ilçemiz adına aday olan CHP Meclis Üyeleri, Erhan Başkanın namaz takkesiyle çekilmiş iki tane fotoğrafını almış mübarek ramazan gününe bile saygı göstermeden whatsapp gruplarında paylaşıyor ve herkese atıyor. Sevgili arkadaşlar bu fotoğraflar artık bayatladı. Muhtarlar Derneği seçimlerinde dağıttınız, Ziraat Odası seçimlerinde dağıttınız ve kaybeden siz oldunuz. Akıl ve mantıktan o kadar uzaksınız ki temcit pilavı gibi bu fotoğrafları servis ediyorsunuz ve gülünç duruma düşüyorsunuz. Sizin bu yaptığınıza tabiri caizse müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir. Tabii ki yapıp da yaptığınızı anlatacak, hayalini kurup proje üretecek bir iradeniz olmayınca çamur at izi kalsın karala ya tutarsa mantığınız bu millete sökmez. Bu fotoğrafları siz servis edince, bizim adayımıza güya "Sözde Milliyetçi" deyince bize de sizin ramazan mübarek gün alkol masalarında çekilmiş fotoğraflarınızı paylaşma hakkı mı doğuyor. Ama bu bize yakışmaz, ahlaka mugayir bu tavrı biz kendimize yakıştıramayız, çünkü biz Seyitgazi'yi yönetmeye, yüceltmeye geliyoruz. Ayırmadan ayrışmadan, İnsanların ne alkolüyle ne de başındaki takkkesiyle ilgileniriz. 1 Nisan sabahından itibaren canla başla calışmaya yeminliyiz. Son olarak mevkidaşım hanımefendiye ve avanesine tavsiyem küçük düşünmeden, evvela 5 yılın hesabını verin, öyle farazi bilgilerle ilçe gündemini meşgul etmeyin."
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@