Sırrı Kabadayı da CHP'nin liyakatsizliğine isyan etti

CHP Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı Sırrı Kabadayı'dan sitem ve tepki dolu paylaşım...

SİYASET 03.02.2024, 16:34 03.02.2024, 16:44
Sırrı Kabadayı da CHP'nin liyakatsizliğine isyan etti

CHP'de Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı olan isimlerden, Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. S. Sırrı Kabadayı'ndan sitem ve tepki dolu bir paylaşım geldi. Sırrı Kabadayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Çok Değerli Hemşehrilerim, Arkadaşlarım ve Dostlarım, Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen, atölye şefi, bölüm şefi, milli eğitim müdür yardımcısı, okul müdürü, Seyyid Battal Gazi Vakfı’nda başkan olarak, teknik lise sonrası otomotiv, işletme, yönetim-organizasyon ve havacılık alanlarında iki lisans, iki yüksek lisans ve doktora eğitimi ile kazandığım birikimlerimi, deneyimlerimi ve çevremi doğduğum ilçem ve hemşehrilerim için kullanmayı, Seyitgazi’yi her yönden geliştirmeyi, Seyitgazililerin gelirini, yaşam kalitesini ve mutluluğunu artırmayı amaçlayarak halkımızdan aldığım güçle CHP Seyitgazi Belediye Başkanı aday adayı oldum. Eskişehir’deki diğer ilçelerde olduğu gibi Seyitgazi’de de mevcut başkanla devam kararı alındı. Yaklaşık iki aylık bu süreçte hemşehrilerime kendimi daha iyi tanıtmanın, ilçem için yapmayı planladığım çalışma ve projelerimi kısmen paylaşmanın, hemşehrilerimin yakın ilgi ve desteğini görmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadım."

"Halkın memnuniyet ve tercihleri alınmadı, karar vericileri etkileme amaçlı güdümlü kulis çalışmaları beni ve birçok aday adayını derinden üzdü"

"Daha önce yapılacağı bildirildiği halde halkın memnuniyet ve tercihleri alınmadan yapılan aday belirleme işlemleri, karar vericileri etkileme amaçlı yürütülen güdümlü kulis çalışmaları beni ve birçok aday adayını derinden üzdü. Asıl üzüntüm ise çok sevdiğim Seyitgazi’mizde oluşturacağımız sevgi, saygı, güven ve kardeşlik ortamı içinde mevcut kaynakları en verimli biçimde kullanarak, yeni kaynaklar yaratarak, yeni yatırımlar yaparak herkesin varlığıyla gurur duyduğu, yaşamaktan mutlu olduğu bir Seyitgazi hedefimi gerçekleştirmek için bana fırsat verilmemesi oldu."

"Yitirdiğimi düşündüğüm sadece Seyitgazi ile ilgili umutlarım ve hayallerim değil..."

"Yitirdiğimi düşündüğüm sadece Seyitgazi ile ilgili umutlarım ve hayallerim değil, aynı zamanda bazı kurum ve kişilere duyduğum güvenim ve inancımdı. Halkın tercihlerinin seçim süreçlerine sağlıklı bir şekilde yansıtılmasının gerçek demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işler hale getirilmesi ve demokrasiyi özümsemiş “İyi insan, iyi vatandaş”ların yetiştirilmesiyle mümkün olabileceğini anladım."

"Ülkemizin kalkınmasına, çocuklarımızın yetişmesine, insanlarımıza hizmete adanmışlıkla geçen yaşamımın kalan süresinde her şeye rağmen Ülkem, Eskişehir ve Seyitgazi için aynı arzu ve istekle çalışacağımı belirtir, Çok Değerli Seyitgazili Hemşehrilerime, Arkadaş ve Dostlarıma bu süreçte bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür eder, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diler, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım."
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@