tv100 hala program umudunu koruyor

Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin tv100'de beraber katılmayı kabul ettikleri canlı yayınla ilgili son gelişmede, Ayşe Ünlüce programa katılmayacağını açıklarken, tv100'den ve Gürkan Hacır'dan halen yeni bir açıklama gelmedi. Programın yapılıp yapılmayacağı, Gürkan Hacır'ın Ünlüce'nin açıklaması konusunda ne diyeceği de merak konusu...

SİYASET 16.02.2024, 13:37 16.02.2024, 13:46
tv100 hala program umudunu koruyor

Eskişehir, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP'nin Büyükşehir adayı Ayşe Ünlüce'nin karşı karşıya geleceği tv100'de yapılacağı açıklanan canlı yayını merakla beklerken, Ayşe Ünlüce'den hayal kırıklığı yaratan bir açıklama geldi ve programa çıkmayacağını açıkladı.

Öte yandan, tv100'den söz konusu programla ilgili halen yeni bir açıklama gelmiş değil.

Gürkan Hacır, 9 Şubat'ta söz konusu canlı yayının tarihi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bilgilenirme açıklamasında, "5 Şubat 2024 Pazartesi günkü Taksim Meydanı programımızda, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayşe Ünlüce ile AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Nebi Hatipoğlu beraber programa çıkma konusunda mutabakata varmışlardı. Benim, 12 Şubat’ı işaret ederek “Haftaya bekliyoruz” diyerek anons ettiğim program, “tarih konusunda mutakabat sağlanamaması üzerine” bu hafta yani 12 Şubat 2024 pazartesi ne yazık ki gerçekleşemiyor. İki adayın da birlikte programa çıkma söz ve kararlarını her ikisiyle de görüşerek teyit ettim. Sayın Ünlüce 26 Şubat tarihini sayın Hatipoğlu ise 12 Şubat veya 19 Şubat tarihini teklif ettiler. Sn. Ünlüce ve Sn. Hatipoğlu ile tarih üzerinde mutakabat sağlayınca izleyicilerimizi bilgilendireceğim. Demokrasimiz için yepyeni bir sayfa açacak bu programı TV100 ekranlarında yapmaktan mutluluk duyacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim" demişti. 

Ayşe Ünlüce'nin ESTV'de çeşitli bahaneler öne sürerek programa katılmayacağını açıklaması sonrasında, Gürkan Hacır ve tv100'den halen yeni bir açıklama gelmezken, tv100 ve Hacır'ın halen programın gerçekleşeceği yönünde umutlu olduğu da konuşuluyor. 

Eskişehirliler merakla programın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ve yaptığı davet daha önce iki aday tarafından da canlı yayında kabul edilen Gürkan Hacır'ın şimdi ne açıklama yapacağı bekleniyor. 

CHP'nin adayı Ayşe Ünlüce korktu ve kaçtı... Detaylar için bu linke tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@