Yeniden Refah Partisi 57 belediye başkan adayını daha açıkladı... Gözler Eskişehir'de...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 57 belediye başkan adayını daha açıkladı. Erbakan, Eskişehir için AK Parti adayını mı destekleyecek, yoksa Kadir Çalışıcı'yı aday mı gösterecek merak konusu...

SİYASET 09.01.2024, 16:39 09.01.2024, 16:52
Yeniden Refah Partisi 57 belediye başkan adayını daha açıkladı... Gözler Eskişehir'de...

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine girecek 57 belediye başkan adayını daha ilan etti.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için adaylarını açıklamaya devam ederken, Fatih Erbakan'ın Eskişehir Büyükşehir adaylığı için teklif götürdüğü Eskişehir'in eski valilerinden, emekli vali Kadir Çalışıcı'nın aday olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

AK Parti'nin Nebi Hatipoğlu'nu Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklamasının ardından, Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmeleri Eskişehir açısından da önem kazandı. Gözler Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin yanı sıra Eskişehir'de de aday çıkarıp çıkarmayacağına çevrildi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez’inde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla, başta Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan, Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Çelik Eliftaş olmak üzere 57 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@